FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECARE

Ionuț Popa a răbufnit după o gafă managerială: "În acest moment, ne mai rămân trei seniori"

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 16:42

Ionuț Popa (65 de ani) critică în termeni duri managementul formației UTA Arad din perioada recentă. Antrenorul arădenilor se plânge de lipsa de experiență a lotului. 

"Am aflat de abia înainte de meciul de la Constanţa care e situaţia contractuală a lui Enescu. Fostul mare conducător care a fost la noi în vară, Marian Costea, îi făcuse un contract pe doar şase luni de zile, iar eu şi antrenorul secund, Cristi Păcurar, am şi apelat la diferite cunoştinţe prin Arad pentru a-i oferi fotbalistului o primă de instalare, ştiindu-se că de la club nu se oferă aşa ceva.

Acum riscăm să pierdem un jucător cu experienţă, care, chiar dacă a mai făcut şi meciuri slabe, ştie fotbal şi ne-ar fi putut ajuta în continuare. Mă gândesc că are şi alte oferte, nu ştiu dacă îl vom putea întoarce din drum. Cert este că în acest moment ne mai rămân trei seniori în primul «11», un portar, El Hasni şi Rus. Manea e accidentat tot restul sezonului, iar cu Benga lucrurile nu sunt clare, el având ceva probleme cu viza", a declarat Popa pentru Sport Arad. 

Andrei Enescu (31 de ani) este un mijlocaș care a trecut de-a lungul carierei pe la Steaua II, Pandurii Târgu Jiu, Sheriff Tiraspol, Gloria Bistrița, FC Vaslui, Gaz Metan Mediaș sau Poli Iași.

200.000 €este cota lui Enescu conform transfermarkt.de

UTA Arad ocupă poziția a noua în Liga secundă, cu 29 de puncte acumulate în 21 de etape, departe de obiectivul stabilit la începutul sezonului, locurile promovabile.

Vezi și: 

EXCLUSIV Ultimele detalii despre mutarea Snagovului la Mangalia! Jucătorii amenință că-și depun memorii dacă nu se rezolvă situația

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează