FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM REȘIȚA

LIGA 2. CSM Reșița a anunțat înlocuitorul lui Dorinel Munteanu: „Mult succes în Valea Domanului”

Noul antrenor de la CSM Reșița este Alexandru Pelici
Noul antrenor de la CSM Reșița este Alexandru Pelici

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 13:54

CSM Reșița i-a găsit înlocuitor lui Dorinel Munteanu. Noul antrenor este Alexandru Pelici, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani. 

„Alexandru Pelici a mai antrenat în Valea Domanului în perioada 2005-2007, 2009-2010 și în 2013. Pe această cale îi dorim mult succes în Valea Domanului!”, se arată în comunicatul emis de reșițeni. 

Alexandru Pelici era liber de contract după despărțirea de Ripensia Timișoara, produsă în urmă cu câteva zile. 

LIGA 2. CSM Reșița a anunțat înlocuitorul lui Dorinel Munteanu: „Mult succes în Valea Domanului”

Reșița a anunțat despărțirea de Dorinel Munteanu

„Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reşiţa şi antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadenţă, conducerea echipei CSM Reşiţa multumeşte acestuia şi întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 - Iunie 2020 . Le dorim multă baftă în continuare în activităţile lor. De asemenea, aducem la cunoştiinţă suporterilor şi susţinătorilor noştri că, având în vedere situaţia actuală de la nivel naţional produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse. 

Vom continua cu proiectul privind gazonul şi al unei clasări cât mai bune în ediţia de campionat 2020 - 2021. Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii şi susţinătorii noștri vor fi în continuare ţinuţi la curent cu ce se întamplă nou în Valea Domanului”, se arată în comunicatul emis de reșițeni. 

VIDEO. Ce spune Cristi Bobar despre o posibilă colaborare între CSM Reșița și Cristi Chivu

Citește și alte știri despre Liga 2: 

Săptămâna viitoare, decisivă pentru U Craiova 1948: „S-ar putea decide dacă Mititelu poate juca pe stadionul Ion Oblemenco”

RAPID. Adi Mutu și Daniel Pancu, dialog în direct la TV: „În locul tău, eu m-aș mai gândi” vs. „Să ne vedem fiecare de deciziile lui!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează