FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #11

LIGA 2, etapa #11// VIDEO Petrolul câștigă lejer cu Daco-Getica și o depășește pe Rapid, care are două meciuri în minus » Clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 11:00

Etapa a 11-a din Liga 2 s-a jucat în acest week-end. Una dintre surprizele rundei a fost reprezentată de remiza dintre Sportul Snagov, „lanterna roșie”, și U Cluj, 1-1. Un alt rezultat neașteptat a fost cel dintre Metaloglobus și liderul Turris, 1-0. 

Turris, liderul din Liga 2, a pierdut surprinzător, 0-1 cu Metaloglobus, locul 5. Singurul gol al meciului a fost marcat de Claudiu Herea, în minutul 64, cu un șut de la marginea careului. Echipa lui Florin Bratu e în continuare pe primul loc, cu 25 de puncte, la două de CS Mioveni, locul 2. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe Farul Constanța, 2-1, iar CS Mioveni a făcut scor pe terenul celor de la Ripensia Timișoara, 5-0.

Duminică, în primul meci al zilei, Sportul Snagov și U Cluj au remizat, scor 1-1, în surpriza etapei. Csikszereda Miercurea Ciuc a ratat victoria în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, după ce a condus cu 2-0. 

Într-un alt meci, Petrolul s-a impus lejer cu Daco-Getica, 3-0.

Aceasta a fosto etapă „săracă” din punctul de vedere al numărului de meciuri, patru partide fiind amânate pentru că echipele implicate au jucători convocați la loturile naționale. Data de disputare a meciurilor respective va fi anunțată ulterior de câtre FRF. Totuși, cele opt echipe nu vor sta prea mult pe tușă, având în vedere faptul că miercuri, 16 octombrie, se va disputa o etapă intermediară, cea cu numărul 12.

Turris rămâne lider, cu 25 de puncte, fiind urmată de CS Mioveni, la două lungimi în spate. Podiumul e completat de UTA, cu 19 puncte și trei meciuri mai puțin. Petrolul a depășit Rapidul și ocupă locul 6, cu 18 puncte. Giuleștenii au însă două jocuri în minus.

S-au jucat

Petrolul Ploiești - Daco-Getica 3-0

Csikszereda Miercurea Ciuc - Pandurii Tg. Jiu 2-2

Sportul Snagov - U Cluj 1-1

Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Farul Constanța 2-1

Ripensia - CS Mioveni  0-5

Metaloglobus - Turris Turnu Măgurele  1-0

Meciurile amânate: 

  • FC Argeș - CSM Reșița
  • Gloria Buzău - ASU Poli Timișoara
  • UTA Arad - Concordia Chiajna
  • Dunărea Călărași - Rapid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
luisharcsa
luisharcsa  •  13 Octombrie 2019, 17:52
Postat de marcelclujnapoca pe 12 Octombrie 2019, 12:58

Votati 18 echipe in Liga 1 !!!

Nici cele 14 nu au toate finantare pe masura nivelului ligii I.Sa mai intre niste sarantoci , sa vanda meciuri. Ecomo,ic, nu prea este viabil.sa macar in prima liga se primesc ceva banuti in plus.Daca ar fi impartiti la 14, ar primii mai putin.

luisharcsa
luisharcsa  •  13 Octombrie 2019, 17:49
Postat de Iulian Vlaga pe 13 Octombrie 2019, 16:34

Dacă marele boc nu lasă echipa de sub tutela acoliților lui din primăria Cluj,această echipă U Cluj va retrograda

Si fara bani publici, ce va face? Fara stadion asigurat de primarie , ce va face? Sase bucure ca primesc bani de la primarie.Fara acei bani erau desfiintati de mult.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  13 Octombrie 2019, 16:34

Dacă marele boc nu lasă echipa de sub tutela acoliților lui din primăria Cluj,această echipă U Cluj va retrograda

Vezi toate comentariile (6)
Comentează