FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - GLORIA BUZĂU

FC U Craiova nu mai bate pe nimeni și riscă să piardă locul 1! „Iliesta” a dansat de bucurie la Severin. Clasament actualizat

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 17:36 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 21:46

Liderul FC U Craiova 1948 a remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 1-1, în etapa #12 a Ligii 2. Este a treia remiză consecutivă a oltenilor, care își văd acum amenințată poziția de lideri.

Vezi AICI rezultatele etapei #12 din Liga 2

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au intrat pe teren cu un mesaj de susținere pentru patronul echipei Adrian Mititelu, condamnat 3 ani la închisoare în urmă cu 10 zile: „Nea Adi, fii tare, luptăm pentru promovare!”. După două egaluri consecutive, FC U Craiova 1948 nu a reușit să o învingă nici pe Gloria Buzău, remizând 1-1. În meciul disputat la Drobeta Turnu Severin, scorul a fost deschis în minutul 72 de Diallo, care a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Egalarea pe tabela de marcaj a fost adusă de Constantin Stoica, cel care a marcat cu un șut superb plasat sub bara porții adolescentului Popa, care s-a poziționat greșit. Ilie Stan a dansat pe margine la golul egalizator, cel care duce echipa lui pe poziția a zecea în clasamentul eșalonului secund. FC U Craiova 1948 a terminat meciul și cu un om mai puțin, Ciolacu fiind eliminat în prelungiri, dar rămâne pe primul loc în clasamentul Ligii 2, cu 23 de puncte în 11 partide.

Știam că o să fie o partidă crâncenă, aprig disputată. Gloria Buzău este o echipă care joacă fotbal. Am reușit să marcăm dintr-o fază fixă și am avut ocazii foarte mari. Nu am vrut să ne retragem foarte mult după gol și ei au egalat printr-o execuție deosebită. S-a simțit presiunea atunci când am avut avantaj pe tabelă. Sper să jucăm meciul din optimile Cupei pe Oblemenco. Oriunde jucăm, sperăm să câștigăm. Acesta este principalul nostru obiectiv.
Dan Vasilică, antrenor FC U Craiova 1948

Eu cred că este un rezultat echitabil.Am luat un gol din fază fixă, dar îmi felicit jucătorii, deoarece au avut tăria de a reveni. Îl felicit pe Stoica că a marcat acel gol și a adus egalarea.
Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău

FINAL » U Craiova 1948 - Gloria Buzău 1-1

Arbitrul fluieră finalul partidei! U Craiova 1948 - Gloria Buzău 1-1
min 90+2: Ciolacu primește al doilea cartonaș galben după o simulare în careul buzoienilor.
min 89: Gugu ratează o șansă uriașă! Lovitura s-a cap se duce în bară, iar scorul rămâne 1-1.
min 87: GOOOL GLORIA BUZĂU! Constantin Stoica marchează un gol fabulos cu un șut de la 20 de metri plasat sub bară. Scorul este 1-1.
min 85: Schimbare la Gloria Buzău: intră Stoica și iese Tucaliuc.
min 77: Dublă schimbare efectuată și de Ilie Stan: ies Pațurcă și Ciobanu, iar pe teren intră Piftor și Perju.
min 76: Dublă schimbare la Craiova: ies Răducanu și Bălan și intră Stoenac și Pop.
min 72: GOOOL FC U CRAIOVA 1948! Diallo reușește să deschidă scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului trimisă pe lângă portarul Stoian. 
min 70: Munteanu reușește o fază frumoasă la marginea careului, dar șutul său se duce slab și este prins fără probleme de Stoian.
min 61: Dublă schimbare în tabăra oaspeților: ies de pe teren Chică-Roșă și Petre, iar pe teren intră Iurcu și Roșu.
min 60: A doua schimbare la Craiova. Iese Lorenzo Paramatii și intră Valentin Munteanu, care a fost cumpărat de la Gloria Buzău în vară.
min 57: Paramatti cere un penalty, dar arbitrul dictează fault în atac și îi arată cartonașul galben fundașului.
min 53: Dan Vasilică efectuează prima schimbare a meciului: iese Anghelina și intră Ciolacu.
min 46: Bălan ratează o ocazie uriașă! Fotbalistul Craiovei nu reușește să reia spre poartă o centrare venită din corner, de la Anghelina.
Repriza a doua a început!

Arbitrul fluieră finalul primei reprize!
min 41: Șut cu stângul de la marginea careului al lui Claudiu Bălan, dar minge îl lovește pe Ioniță și își schimbă direcția.
min 36: Popa reușește să respingă cu emoții lovitura de cap a lui Balgiu și îndepărtează pericolul.
min 32: Costinel Gugu reia cu capul din centrul careului, dar mingea se duce mult peste poartă, iar scorul rămâne neschimbat.
min 31: Negru are o ocazie uriașă, dar șutul său este respins de Stoian în corner.
min 28: Pațurcă trimite un șut de la distanță, dar mingea se duce mult pe lângă poartă.
min 16: Ocazie mare pentru Gloria Buzău! Tucaliuc trimite periculo o lovitură liberă din afara careului, dar mingea se duce peste poarta apărată de Popa.
min 13: Ioniță reia cu capul o minge venită din corner, dar Diallo reușește să respingă.
min 4: Prima ocazie importantă a meciului! Bălan șutează din marginea careului, pe centrul porții, dar Stoian reține fără probleme.
Meciul a început!

U Craiova 1948 - Gloria Buzău, echipe de start:

FC U Craiova 1948 (4-1-4-1): R. Popa - Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert - Dr. Albu - Negru, Anghelina, Baeten, Răducanu - Cl. Bălan 
Antrenor: Dan Vasilică

Gloria Buzău (4-1-3-2): Stoian - Pîrvulescu, Ioniță, Toma, Nedelea – Balgiu – Ciobanu, Tucaliuc, Pațurcă - Chică, Roșă 
Antrenor: Ilie Stan

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin)
Arbitrii: Baban Vlad (Iaşi) / A1: Necula Mihaita (Bucureşti), A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

Clasamentul Ligii 2:

Citește mai multe știri din Liga 2:

Antrenorul Rapidului, noi declarații memorabile: „Stau fără bani aici, gloria e mai importantă” + Ianis Zicu se gândește să plece de la Farul

Noi dezvăluiri despre blaturile incredibile din Liga 2: „Mi se pusese o pecete că am participat direct la trucarea meciurilor. Să răspundă cine-a făcut nenorociri!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
alb.albastru
alb.albastru  •  16 Noiembrie 2020, 21:39
Postat de thefixer pe 16 Noiembrie 2020, 07:47

SRL-ul lui Marin Ajica va dispărea pana la vara.... adio stadionul leilor, adio meciuri pe ion oblemenco......:))))) Peste 3 ani când Ajica iese o sa înființeze o noua clona

Tu esti cel mai prost postac de pe gsp...du'te la culcare. Titlu adevarat era : pe FCU nu o bate nimeni! Petrolu aerostar 1-4 ce e? Nu era mai bun un egal?

george_br
george_br  •  16 Noiembrie 2020, 12:26
Postat de thefixer pe 16 Noiembrie 2020, 07:47

SRL-ul lui Marin Ajica va dispărea pana la vara.... adio stadionul leilor, adio meciuri pe ion oblemenco......:))))) Peste 3 ani când Ajica iese o sa înființeze o noua clona

Iti apreciez loialitatea! Mai rar asa ceva... nu-l slabesti nici macar in puscarie, si-acolo ii mananci de la spate! Chiar, cum mai sta cu scaunele?

thefixer
thefixer  •  16 Noiembrie 2020, 07:47

SRL-ul lui Marin Ajica va dispărea pana la vara.... adio stadionul leilor, adio meciuri pe ion oblemenco......:))))) Peste 3 ani când Ajica iese o sa înființeze o noua clona

Vezi toate comentariile (20)
Comentează