FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #7

LIVE Liga 2, etapa 7: CSA Steaua - Șelimbăr 0-0 a închis runda. Toate rezultatele + Clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 20:30

U Cluj s-a impus azi la limită, scor 1-0, în fața celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu în penultimul joc. CSA Steaua - Șelimbăr 0-0 a închis runda #7 din Liga 2. Iată toate rezultatele și clasamentul la finalul etapei!

CSA Steaua - Șelimbăr 0-0

CSA Steaua - CS Comunal Șelimbăr 0-0 » Două borne negative pentru „militari”: primul pas greșit pe teren propriu și primul meci fără gol marcat
Steaua - Șelimbăr 0-0
CSA Steaua - CS Comunal Șelimbăr 0-0 » Două borne negative pentru „militari”: primul pas greșit pe teren propriu și primul meci fără gol marcat

Clasament actualizat în Liga 2:

U Cluj - Viitorul Tg. Jiu, 1-0

U Cluj a reușit victoria împotriva celor de la Viitorul Tg. Jiu după un meci dominbat de echipa lui Eric Lincar. Ardelenii au marcat prin Alexandru Boiciuc (68) și au ajuns la 15 puncte, urcând pe poziția a 4-a în clasament.

Oaspeții de la Tg. Jiu au rămas fără victorie în acest sezon de Liga 2, rămânând cu doar 3 puncte și ocupând locul 16 în clasament.

A fost spectacol total în cele cinci partide jucate sâmbătă de la aceeași oră (11:00) în Liga 2. Nu a fost înregistrat niciun rezultat de egalitate și s-au marcat 23 de goluri.

Poli Iași și Hermannstadt au reușit scorurile zilei, ambele câștigând cu 6-0. Moldovenii s-au impus pe terenul Unirii Constanța, după ce au punctat de patru ori în repriza secundă.

Sibienii au câștigat, acasă, 6-0 cu Dacia Unirea Brăila, deși la pauză scorul a fost doar 1-0!  În repriza secundă, elevii lui Florentin Petre s-au prăbușit și au încasat cinci goluri.

Marius Măldărășanu, antrenorul lui FC Hermannstadt, a fost extrem de inspirat azi. În partea secundă i-a introdus pe Balaure, Popescu și Sîntean, iat toți trei au marcat.

Poli Timișoara - Csikszereda 1-2

FC Brașov - Dunărea Călărași 3-1

Astra - Unirea Dej 0-2

Hermannstadt - Unirea Brăila 6-0

FC Buzău - Metaloglobus 4-1

Unirea Constanţa - Poli Iași 0-6

Petrolul - Ripensia 2-0

Petrolul a deschis scorul în minutul 11, prin Vajushi. Albanezul a recuperat o minge la 20 de metri de poarta adversă și a șutat puternic, la colțul lung. Ploieștenii au făcut 2-0 chiar înaintea pauzei. Mario Bratu a punctat dintr-o lovitură liberă din apropierea colțului terenului. A șutat cu multă boltă și l-a păcălit pe portarul advers.

Cu această victorie, Petrolul urcă pe primul loc în liga secundă. A strâns 18 puncte în primele 7 partide, cu un golaveraj impresionant, 15-1.

Petrolul: R. Avram - S. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu - Cebotaru, Seto – M. Bratu, Tucaliuc, Vajushi – S. Diarra 
Antrenor: Nicolae Constantin 

Ripensia: I. Rus - Sturzu, Țieranu, Lalic, Fridrich - Coulibaly, Vidrăsan - Val. Macrițchii, Piftor, Mitrov - Golda 
Antrenor: Cosmin Petruescu

Chiajna - Unirea Slobozia 1-1

Duelul foștilor atacanți dinamoviști, Claudiu Niculescu și Adrian Mihalcea, s-a încheiat indecis. A fost o dispută de luptă, cu două reușite venite târziu. Sebastian Ivan a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 84, cu un șut din întoarcere, din interiorul careului. A profitat de luftul unui apărător advers. Egalarea a fost adusă de Andrei Marc. În al doilea minut al prelungirilor, fundașul central a venit lansat și a trimis imparabil, cu o lovitură de cap, din 6 metri. 

VIDEO Ultrașii Stelei au snopit în bătaie două persoane, după eșecul cu Unirea Dej » Atenție, imagini violente!

Tensiuni la o fostă prim-divizionară: „Nu mai avem treninguri pentru deplasare, antrenorul a plecat fiindcă nu are jucători!”. Ce răspunde administratorul clubului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
paolo14
paolo14  •  21 Septembrie 2021, 05:37

Clubul Sportiv Comunal...

1947forumer
1947forumer  •  20 Septembrie 2021, 22:23
Postat de slingshot pe 20 Septembrie 2021, 17:40

inca o dovada ca clona csa nu are nicio legatura cu Steaua. si clinceniul avea articol dedicat iar clona csa nu are. desfiintare placuta.

Proasta esti, randormito!

c23665
c23665  •  20 Septembrie 2021, 18:01

Ungurii au urcat pe locul 4 și rămân în cărțile promovării!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează