FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

LIGA 2 // Transfer cu potențial făcut de Petrolul: Armando Vajushi, fotbalist cu selecții în prima reprezentativă a Albaniei, cotat la 600.000 de euro

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 17:00

Petrolul Ploiești a mai oficializat transferul unui jucător străin în această iarnă.

După spaniolul Pol Roige Rodriguez (25 de ani) și argentinianul Leonel Pierce (26 de ani) a venit rândul albanezului cu cetățenie bulgară Armando Vajushi (28 de ani) să semneze cu echipa ploieșteană. 

Ca și în cazul celorlalți doi jucători, acordul este valabil până în vară, cu drept de prelugire dacă formația ploieșteană accede în prima ligă.

În vârstă de 28 de ani, Vajushi este un jucător cu o experiență bogată, având meciuri disputate în primele eșaloane din Bulgaria și Albania, în Serie B din Italia și în Europa League.

Petrolul și-a fotbalist de națională

Fost component al lui KF Vllaznia (Albania), Litex Lovech (Bulgaria), Chievo Verona (Italia), AS Livorno (Italia), Pro Vercelli (Italia), Avellino (Italia) și KF Teuta (Albania), Armando Vajushi are șase prezențe în prima reprezentativă a Albaniei și 11 în cea U21.

600.000 de euroeste cota lui Armando Vajushi conform transfermarkt.de

Vezi și:

Rapid a plecat în Antalya, iar Daniel Pancu a luat o decizie de ultim moment: l-a lăsat acasă pe Matias Roskopf, fotbalistul adus în club de Florin Manea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează