FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Lovitură pe piața transferurilor din Liga 2! Petrolul a adus căpitanul unei rivale

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 02:09 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 08:30

Prima mişcare notabilă din pauza competiţională aduce la Petrolul, sub comanda lui Viorel Moldovan, un jucător cu mare experienţă la nivelul primei ligi, pe mijlocașul Silviu Pană (29 de ani). 

Silviu Pană lasă Turris Turnu Măgurele, grupare unde purta chiar banderola de căpitan, pentru a veni la Petrolul, cu dorinţa de a pune umărul la promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1. 

Petrolul a transferat căpitanul rivalei Turris

În vârstă de 29 de ani, Pană (1.80 m) a adunat 39 de prezențe la Turris. Are și 12 goluri marcate, 3 dintre ele venind în sezonul actual. 

Noul mijlocaș al „lupilor” are o experiență considerabilă la nivelul primei ligi. A îmbrăcat tricourile celor de la Concordia Chiajna, FC Viitorul Constanța, Săgeata Năvodari și Dunărea Călărași, totalizând 91 de meciuri și 6 goluri.

Clasament Liga 2: 

VIDEO. AC/DC răsună pe noul stadion Steaua. Arena de 100 de milioane de euro a fost finalizată

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Veste importantă pentru U Craiova 1948 » Echipa din Liga 2 va putea evolua pe stadionul „Ion Oblemenco” în campionat

FOTO Noi imagini de la stadionul Rapid! Acoperișul este aproape finalizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
major
major  •  17 Decembrie 2020, 10:01

limba de lemn:a purtat tricoul?!!bine că n-a jucat!a încetat din viață(bine că n-a murit)! a purtat banderola de căpitan!?bine că n-a fost căpitanul echipei! ai zice că ziaricii ăștia tineri sunt mai isteți,mai grijulii cu vorbele roase de uzură!aiurea,au învățat la școala foștilor ziarici comuniști! ba,mai nou,se aude că digi tv a luat toată banda de comentatori cu limbă de lemn hard de la tvr în frunte cu hobana și pumnea!nu erau destui ca dobre sau ștefănescu!! așa o fi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează