FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - CS MIOVENI

UPDATE Testele celor de la FC Argeș au ieșit negative » Meciul FC Argeș - CS Mioveni fusese amânat din cauza unui posibil caz de coronavirus

Andrei Blejdea va rata restul sezonului
Andrei Blejdea va rata restul sezonului

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 10:00 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 17:10

FC Argeș - CS Mioveni era programat marți, 14 iulie, pe arena „Nicolae Dobrin”, de la ora 20.00, dar meciul a fost amânat din cauza unui posibil caz de coronavirus la formația piteșteană.

UPDATE 17 iulie, ora 17:00

Toate testele de coronavirus făcute celor din clubul FC Argeș au ieșit negative. Se va anunța reprogramarea pentru prima dată disponibilă.

UPDATE 14 iulie, ora 10:00

FRF anunță că meciul a fost amânat după ce o persoană din echipa piteșteană a fost descoperit un caz de COVID-19. DSP Pitești a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.

Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile. DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești
Comunicat FRF

FC Argeș - FC Mioveni

Andrei Blejdea, atacantul în vârstă de 24 de ani al Argeșului, autor a 12 goluri în acest sezon, va fi operat și nu va mai putea evolua pentru trupa antrenată de Ionuț Badea în ultimele trei jocuri din play-off. Argeșenii nu se pot baza nici pe Andrei Panait, care este suspendat. În aceeași situație se află și Raul Costin, experimentatul mijlocaș al echipei CS Mioveni.

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

OFICIAL Cine e omul de afaceri care a preluat 48% din acțiunile Rapidului

Comentariu de Dan Udrea după scandalul de la Petrolul - Rapid: „Reverență pentru asistent, lecitină pentru Burcă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iulie 2020, 11:09

sa pice 4 echipe ca in campionatul Italian+ e mai multa miza la final , inclusiv la promovarea din liga a +2+a!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iulie 2020, 11:08

Trebuie 18 echipe in LIga 1 cu cele 4 echipe din B-Ploiesti, Arad, Arges, Rapid ! FRF sa preia organizareade la LPF '+ sa nu mai incheie continuarea colaborarii !

180190845824463
Mihnea Iorga  •  14 Iulie 2020, 11:50
Postat de marcelclujnapoca pe 14 Iulie 2020, 11:22

Blat ! Asta inseamna play-out si play-off..........play-blat ! Reveniti la 18 echipe in Liga 1 ! Singura solutie sa mai revitalizati fotbalul ! Intra 4 si pica 4 din liga a-2-a ! ! !

Cel mai bun e sistemul nemtesc, 18 echipe, 2 retrogradare directa, 1 baraj. 4 echipe retrogradate sunt prea multe, in schimb la 2 poti sa faci strategii pe termen lung, poti sa promovezi tineri, nu mai esti nevoit sa schimbi antrenorul la orice pasa proasta, ci il poti lasa sa construiasca.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează