FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Fostul coleg al lui Adi Popa la FCSB îl atacă subtil pe mijlocaș, după ce acesta a semnat cu CSA Steaua: „Ultima oară, el a avut mai mare nevoie de club, nu invers!”

Adrian Popa
Foto: csasteaua
Adrian Popa Foto: csasteaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 14:22 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 15:03

Lucian Filip (31 de ani), fost jucător și căpitan la FCSB, a vorbit despre transferul lui Adrian Popa (33 de ani) la CSA Steaua.

Actualul fotbalist al Academicii Clinceni s-a declarat surprins de alegerea lui Popa de a se dezice de echipa din Liga 1, după ce a ales să joace pentru „militari”, în Liga 2.

„M-a surprins alegerea lui, mai ales că el a jucat de două ori pentru FCSB. Prima oară am înţeles. A doua oară el chiar avea nevoie de club, mai mult decât avea clubul nevoie de el. Până la urmă e alegerea fiecăruia, dacă el crede că aşa e mai bine, eu nu prea am ce să comentez. 

Eu nu aș juca acolo pentru că eu nu mă dezic de unde am jucat, unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii”, a spus Filip la conferința de presă premergătoare meciului Academicii cu FCSB.

CSA Steaua, victorie la debutul lui Adi Popa

CSA Steaua a câștigat primul meci al etapei cu numărul 8 din Liga 2, 1-0 pe terenul Brașovului.

Duelul nou-promovatelor a fost decis de reușita golgeterului Bogdan Chipirliu. În minutul 56, vârful „militarilor” a fost la finalul unui contraatac și a trimis cu latul, din 5 metri. 

Un alt moment important l-a reprezentat debutul lui Adi Popa în tricoul Stelei. La o singură zi de la prezentarea oficială, mijlocașul a fost titular, însă prestația lui a fost una ștearsă.

Sunt foarte bucuros pentru cele 3 puncte, mă bucur că mi-am ajutat echipa atât cât am putut. Am nevoie de minute în continuare, asta e cert. Orice jucător tânjește după fani, mă bucur că sunt alături de noi. Am încredere, formăm un grup puternic, experimentat și vom atrage tot mai mulți suporteri. Așa am considerat, că e ok să rămân lângă familie, asta am gândit când am venit aici. Cred că vor mai urma transferuri, eu am vrut să fiu primul pion.

- Adrian Popa, CSA Steaua

Video. Urmăriți ce a avut de spus Lucian Filip înaintea meciului FCSB - Academica Clinceni:

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Reacția lui Victor Becali în disputa dintre FCSB și Botoșani după transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Fisc-ul este singurul care poate întreba”

Mesaj categoric în disputa pentru stadionul Ghencea: „Atât de mulți bani are Armata?! Nu e normal ca FCSB să joace la Buzău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Septembrie 2021, 17:36

Adi Popa este o achizitie excelenta pentru CSA Steaua.

orlick
orlick  •  25 Septembrie 2021, 16:03
Postat de Berceni pe 25 Septembrie 2021, 15:43

Nu mor caii cand vor prostii.

Proverbul era “Numor caii când vor câinii”, dar tu l-ai adaptat, pentru ca ii cunosti foarte bine pe prietenii tai din PCH, pr... pardon, câini pana la moarte.

fcoaforsa
fcoaforsa  •  25 Septembrie 2021, 15:59

ce inseamna CSA?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează