FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu a cedat gratuit palmaresul Politehnicii Timişoara!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 14:27

Autorităţile din Timiş au încheiat un acord cu fostul patron al clubului de fotbal Politehnica Timişoara, Marian Iancu, prin care acesta din urmă cedează, gratuit, palmaresul, culorile şi numele echipei.

Potrivit primarului Timişoarei, Nicolae Robu, şi preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, Marian Iancu a cedat, gratuit, numele, culorile şi palmaresul Politehnicii Timişoara.

"În prezent sîntem în situaţia în care, în urma demersurilor pe care le-am întreprins, în urma discuţiilor purtate cu domnul Marian Iancu, sîntem astăzi în postura de a afirma: palmaresul, numele şi culorile Poli Timişoara au fost readuse în Timişoara şi redate timişorenilor, ele ajungînd exclusiv sub decizia Consiliului Local Timişoara, a Consiliului Judeţean Timiş, a Universităţii Politehnice din Timişoara şi Asociaţiei FC Politehnica Timişoara, condusă de domnul profesor Viorel Boiţ", a declarat Robu.

Robu a spus că numele, culorile şi palmaresul Poli Timişoara vor putea fi folosite de club în campionatul viitor.

"Nu poate nimeni aduce argumente că, de la Revoluţie încoace, a existat o Poli mai Poli ca această echipă", a concluzionat Robu.

Palmaresul, culorile şi numele echipei de fotbal Politehnica Timişoara s-au aflat la societatea condusă de Marian Iancu din 2007, când acesta a făcut o asociere în participaţiune cu societatea AS FC Politehnica, al cărei preşedinte este Viorel Boiţ.

sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
policar
policar  •  08 Decembrie 2012, 13:59
Postat de steaua1986forever pe 07 Decembrie 2012, 16:08

Corect.....mereu sunt "altii" de vina. Iti vine sa crezi ca astia dau vina pe Sandu si Dragomir in loc sa puna mana pe bata si sa "ii intrebe de sanatate" intai pe Jabba Giulesteanul si pe Mititelul muc cel mic? Oare nimeni nu isi aduce aminte ca de fapt craiova a retrogradat LA PUNCTE? Bineinteles ca s-au gasit fraieri care au cumparat o gramada de jucatori de la echipa aia retrogradata si chiar au crezut ca au pus mana pe un sac de aur cand colo era un sac plin de r......(vezi cazul ciobanului)

Daca nu e Borceanu ,Lato, Nicolici,Adi, vezi ce ramane de FC Stana Buc, s-au retrogradat doua echipe ptr a pune mana pe jucatori , Stana si Militia, daca ar pleca cei furati Pandurii ar fi sus peste cele doua comuniste, a se vedea marele otelu, fara Sandu si mafie e la retrogradare.

policar
policar  •  08 Decembrie 2012, 13:53
Postat de viviantur pe 08 Decembrie 2012, 11:23

le-a cedat ca l-au strans de boase cu alea 3-4 mil de euro pe care le-a sifonat cu ciuhandu de la primarie.

Viviantur ti-a inghetat mintea, suntem in decembrie, pai daca fura Ciuhandu cu el , cum de a platit campanie contra lui Ciuhandu, si l-a sustinut pe Robu de Recas, pana la urma nu cumva i-a platit lu Robu si campanie si tot, dar daca ai doar un neuron in cap si e frig afara ala ingheata si e greu de facut conexiuni; singura POLI e cea care are peste 300 de suporteri la meci acasa si afara, intra la caldura proiectul Robu - Iancu a reusit.

viviantur
viviantur  •  08 Decembrie 2012, 11:23

le-a cedat ca l-au strans de boase cu alea 3-4 mil de euro pe care le-a sifonat cu ciuhandu de la primarie.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close