LIGA 2  ·  ACS POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu vrea să cedeze palmaresul lui Poli: "Sîntem în discuţii"

Joi, 18 Octombrie 2012, 00:00

Fostul patron al lui Poli Timişoara, Marian Iancu, spune că se află în discuţii pentru cedarea palmaresului bănăţenilor.

Iancu a renunţat să-i mai finanţeze pe timişoreni anul trecut, iar echipa s-a desfiinţat la finalul sezonului, deşi se afla pe loc promovabil. Între timp, în Timişoara au apărut alte două echipe: ACS Poli Timişoara, care joacă în Liga B, şi ASU Poli Timişoara, din liga a cincea.

"Sîntem în discuţii cu cei de la ACS să le dăm posibilitatea să beneficieze de palmares, cel pentru care noi am luptat şase ani de zile, pentru a umple din nou stadionul Dan Păltinişanu. ASU este o echipă înfiinţată acum cîţiva ani de zile, care nu va primi niciodată din partea noastra dreptul să se ataşeze istoriei şi palmaresului.

După primul Comitet Executiv vor fi obligaţi să-şi schimbe numele, pentru că în Timişoara acest simbol trebuie să fie respectat şi să nu mai existe pe toate gardurile şi pe toate drumurile, iar cei care îşi doresc să se numească Poli Timişoara să abuzeze", a spus Marian Iancu pentru Dolce Sport.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (13)

reality  •  24 Octombrie 2012, 17:48

@aruabuas - Ripensia nu are nevoie de palmaresul Politehnicii Timisoara pentru ca are palmares mai bun, cu titluri de campioana etc. Cat despre Iancu.... o mica corectie la titlul articolului... Iancu nu CEDEAZA palmaresul ci VINDE palmaresul... deci o mica diferenta ..... pe bani frumosi.

boneta26  •  21 Octombrie 2012, 11:20

eu zic ca nu se merita sa-l plateasca pe gras ...cu banii pe care probabil ai cere mai bine sustin echipa asta noua si sa-l lase cu palmaresul sa se duca in mormant si la naiba sa-l ia...

aruabuans  •  19 Octombrie 2012, 14:40

Sa il cedeze Ripensiei.

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1