FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS TURNU MĂGURELE - U CLUJ 1-1

Marius Baciu a reconstituit, cu lacrimi în ochi, clipele în care a fost săltat de mascați: „Fetița mea striga: «nu e ăsta tata!». A început lumea să plângă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 20:19

Marius Baciu (44 de ani) a revenit pe banca celor de la Turris Turnu Măgurele în meciul de astăzi cu U Cluj, 1-1, după ce la mijlocul săptămânii a fost săltat de mascații de la trupele DIAS direct de la partida cu Metaloglobus. (Detalii AICI)

„Vreo şase, şapte au venit acolo, vreo trei poliţişti civili, la poartă mai erau vreo şapte, opt mascaţi. Am zis că nici în filme nu vezi aşa ceva. E o durere în sufletul meu când văd situația asta. Erau copii pe acolo, erau speriaţi. A început lumea să plângă. Pur şi simplu nu ştiam ce se întâmplă. Suntem într-un film, se întâmplă ceva, se filmează. 

Copilul meu plângea. Plângea şi se uita stânga, dreapta, și spunea «nu e ăsta tata. Ştiu cine e tata». I-am zis, tati nu a furat un ou de la nimeni, stai liniştită. Asta e durerea şi ce mă doare foarte mult”, a declarat Marius Baciu la TV Telekom Sport. 

Antrenorul a clarificat situația lui: „Lumea mă cunoaşte, eu am lucrat şi am investit foarte mult în copii. Am avut numai la şcoala mea de fotbal peste 200 de copii. Nu am avut o problemă în viaţa mea. Eu pur şi simplu nu mi-am băgat copilul meu să joace și să stopez astfel pe altul care e mai bun decât el”.

Vezi CLASAMENTUL actualizat din Liga 2!

Vezi și:

FC ARGEȘ - PETROLUL // VIDEO Scandal în centrul Piteștiului! 30 de fani ploieșteni au fost arestați

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
771545396317549
Eugen Iustin  •  18 Noiembrie 2019, 09:06
Postat de planetfun pe 18 Noiembrie 2019, 01:42

Draga hipsteras, ultimul presedinte si singurul de la fsn a gost iliescu. De atunci Romania a fost prezidata de Constantinescu, Basescu de 2 ori si Iohanis de 2 ori. Mai lasa vrajeala cu comunistii.

Băsescu tocmai a fost declarat colaborator al securității. Vezi că trăiești într-o lume imaginară. Fsn abia acum dispare, când au început dinozaurii să moară sau să intre la bulău.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  18 Noiembrie 2019, 08:40

Baciule ai uitat ce ai facut la Clinceni (Academica) impreuna cu Dan Lazarescu faliment la Daco Getica faliment ptr club si jucatori tu ai prosperat cum poate trai familia ta in franta cu salariu de L2 ?

mosierul
mosierul  •  18 Noiembrie 2019, 08:36
Postat de mosierul pe 18 Noiembrie 2019, 08:34

he he he...asta e Romania normală...dar mai are doar 5 case, chiar el a spus, exprima du-te într-o română clară și corectă granatical, că "o casa a fost eliminată"..E de râs sau e de plâns....??!?!?

...."exprimându-se"

Vezi toate comentariile (21)
Comentează