FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROPUNERE

Șumudică, antrenor-investitor la o echipă din România?! » „Inima îmi spune să merg acolo. Aş putea să mă implic şi financiar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 14:57 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 15:59

Marius Șumudică (50 de ani) este liber de contract după despărțirea de Rizespor și nu ar spune nu unei reveniri în Liga 1.

Antrenorul, care vrea să ia o pauză până la finalul sezonului, ar fi dispus să preia Rapidul, dacă i s-ar îndeplini anumite condiții. Mai mult, Șumi ar fi gata să contribuie și cu o sumă de bani pentru a ajuta clubul pe care l-a pregătit în sezonul 2010-2011.

„În cazul în care Rapidul va promova, vor exista susținere financiară şi condiții de muncă bune. îmi vor fi acceptați staff-ul şi preşedintele pe care îi doresc, Rapid e de luat în calcul! E echipa pe care o iubesc şi inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia. Îmi doresc enorm. 

Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aş putea să mă implic şi din punct de vedere financiar, având unele relaţii cu oameni potenți financiar din Turcia", a declarat Marius Şumudică la ProX.

VIDEO Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”a

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Marius Șumudică, chemat la Dinamo! Antrenorul confirmă: „Am o grămadă de mesaje, dar asta voi face”

Candidat surpriză la alegerile FRF! Omul care s-a contrat cu Burleanu anunță: „Nu mai are susținerea de acum trei ani! Fotbalul merge tot mai în jos”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Martie 2021, 18:13
Postat de marcelclujnapoca pe 07 Martie 2021, 18:11

Rapid anul viitor are locul asigurat pentru promovare ...anul asta e datoare ! Sumi va merge la Craiova ...daca nu ....in Spania ! Asteapta ofertele ....nu te grabi !

SAu fa un Contract pe 5 ani cu Rapidul si incepe de maine ...nu te da nimeni afara si stai acasa !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Martie 2021, 18:11

Rapid anul viitor are locul asigurat pentru promovare ...anul asta e datoare ! Sumi va merge la Craiova ...daca nu ....in Spania ! Asteapta ofertele ....nu te grabi !

visiniujohn
visiniujohn  •  06 Martie 2021, 10:28

*** !! Un antrenor bun si sufletist.Daca si asta e pacalici dupa cum ne spun amicii nostrii mioritici,ce parere au de toti *** pusi la misto pe banca fcsb-ului,care au lista cu tactica si schimbarile,primita de la el ciobandante?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează