FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

Marţian: "Am ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA, dar Mutu nu este implicat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 22:20

Adrian Marţian, partener de afaceri al fotbalistului Adrian Mutu, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA din Liga B cu preşedintele grupării, italianul Giovani Catanzariti, dar a precizat că atacantul echipei Ajaccio nu este implicat în acest proiect.

"Adrian este prietenul şi partenerul meu, dar el nu are nicio legătură în cazul UTA. El este binevenit oricînd, dar deocamdată el nu are nici o treabă aici. El are un contract pe care trebuie să-l respecte, el încă joacă fotbal, este component al naţionalei, are drumul lui pe linie de sport. A fost împreună cu mine la o întîlnire cu preşedintele clubului UTA, pentru că este prietenul meu.

Nu m-aş implica dacă nu aş vrea ca echipa să promoveze în prima ligă. Sînt şi acum implicat la echipă, mai rămîne doar să semnez actele. Pînă nu semnăm actele nu putem să spunem mai multe. Săptămîna asta o să avem un contract de semnat. Dar ne-am înţeles, am stabilit ce trebuie făcut, totul este ok. Dacă ei respectă condiţiile şi eu le respect pe ale lor. Cea mai importantă condiţie este să promovăm anul acesta", a spus Adrian Marţian la DigiSport Special, conform Mediafax.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
boko
boko  •  16 Februarie 2013, 13:39

Astazi am ales două jocuri: Arsenal - Blackburn-1 și Granada - Barcelona-2. Am încredere: 1x2wins.c o m

me_xxl
me_xxl  •  16 Februarie 2013, 00:22

Câștigi bani de acasă sau de la birou, in pauze. Bonus de inregistrare! 5$ Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa. ://www.viespar.ro/?reff=65b81bb74a23b042302f47e52d12d955 (Nu uita sa intri pe adresa de e-mail si sa-ti activezi contul) Bafta!

forumeer
forumeer  •  16 Februarie 2013, 00:08

UTA, Steaua, Hunedoara Domina toata tara! . We're the best, f3ck the rest!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează