FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

EXCLUSIV Scandal în Liga 2, după rezultatul șocant, de cotă 20 la pariuri, cu echipa lui Geambazi! » Poate profita fostul antrenor de la FCSB

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 17:53 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 18:58

Unirea Constanța a învins-o categoric pe Metaloglobus, în deplasare, scor 4-1, și a produs cea mai mare surpriză a sezonului în Liga 2. Echipa preluată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, venea după scoruri rușinoase în campionat. Rezultatul e pe cale să provocare un cutremur la echipa bucureșteană. 

Oficialii lui Metaloglobus digeră greu eşecul cu Unirea Constanța şi se gândesc la măsuri drastice. Surse din preajma divizionarei secunde spun că se analizează poziţia antrenorului principal Nicolae Grigore (38 de ani). Nici jucătorii nu vor scăpa de pedepse. Ar fi fost întocmită deja o listă „neagră”.

Metaloglobus - Unirea Constanța, surpriza sezonului în liga secundă

Unirea Constanța avea un singur punct înaintea deplasării din Pantelimon, o remiză cu Dunărea Călărași. Echipa s-a schimbat radical luna trecută, când a fost preluată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Acesta a adus mai mulți fotbaliști de la FCSB 2. 

Mutarea nu părea să dea rezultate. În urmă cu două runde, Unirea a fost zdrobită pe teren propriu de Poli Iași, cu un 6-0. Cu atât mai mare mirarea față de rezultatul cu Metaloglobus, o echipă solidă, cu mulți jucători experimentați, care își propune accederea în play-off.

20,00a fost cota pentru o victorie a Unirii Constanța contra lui Metaloglobus. Cotele căpătau proporții la „2 pauză 2 final” (40) sau la o victorie „la handicap” a oaspeților

Bogdan Argeș Vintilă, favorit să preia Metaloglobus

Pe lista celor de la Metaloglobus ar fi, dacă se ajunge la demiterea lui Nicolae Grigore, Bogdan Argeş Vintilă. Antrenorul este liber de contract după despărțirea de echipa secundă a celor de la FCSB.

Grigore a perluat echipa în această vară. L-a înlocuit pe Gabriel Manu, cel care a fost la un pas de play-off stagiunea precedentă.

Scandal în Liga 2, după rezultatul șocant, de cotă 20 la pariuri, cu echipa lui Geambazi! » Poate profita fostul antrenor de la FCSB
Bogdan Argeș Vintilă, favorită să preia Metaloglobus

Metaloglobus ocupă locul 10 în Liga 2, cu 10 puncte. Unirea Constanța a urcat până pe 17 datorită victoriei din Pantelimon. Are 4 puncte și le-a „tras” sub pe Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila. „Lanterna roșie” este Astra. Clubul giurgiuvean a suferit o depunctare, din cauza problemelor financiare.

Citește și alte știri despre Liga 2: 

Eugen Trică is back! Anunțat oficial la noua echipă, după „divorțul” de FCU Craiova

Anunț neașteptat pentru CSA Steaua: „Ar putea avea drept de promovare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
gago747
gago747  •  27 Septembrie 2021, 10:44
Postat de regal.sport.csa.selimbar pe 27 Septembrie 2021, 04:43

Unirea Constanta bate si Dinamo, poate nu cu 6-0 dar măcar un 3-0 tot le da

Lasă randoame, tu să fii sănătos.

elgabri
elgabri  •  27 Septembrie 2021, 09:12
Postat de scorpions721 pe 27 Septembrie 2021, 00:58

Aici nu ai voie să-ți spui părerea, aeasta fițuică cenzurează opiniile personale. Repet încă odată, a fost un blat pentru pariuri. Pentru chestii de genul asta a fost cumpărată echipa de interlopii din Mangalia.

Te rog sa nu i faci *** ca se supara GSP si iti iei ban !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  27 Septembrie 2021, 04:43
Postat de goggu.mecanicul pe 27 Septembrie 2021, 01:49

Geambazi a preluat Unirea COnstanta ca sa mearga mafia la pariuri, avea cota 40 ca bate Unirea la UNIBET, va dati seama cat sa pariat in ASIA ?? A lasat CLinceniu ca batea la ochi in prima liga, dar in liga 2 ***

Unirea Constanta bate si Dinamo, poate nu cu 6-0 dar măcar un 3-0 tot le da

Vezi toate comentariile (29)
Comentează