FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

EXCLUSIV Fotografia de la care a pornit bătaia! Fotbalistul Petrolului, surprins în interiorul unei case de pariuri, cu banii în mână

Mihai Constantinescu, cu bandaj în ultimul meci al Petrolului / FOTO: fcpetrolul
Mihai Constantinescu, cu bandaj în ultimul meci al Petrolului / FOTO: fcpetrolul

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 22:10 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 09:26

Petrolul Ploiești e de câteva zile în prim-plan cu un scandal legat de numele unui tânăr fotbalist, Mihai Constantinescu, agresat fizic.

Puștiul de 18 ani a fost bătut pe data de 20 de februarie, de aceea a și jucat cu un bandaj pe arcada dreaptă la etapa de campionat cu Metaloglobus (1-0). 

Polițiștii vorbesc de casa de pariuri

Au apărut informații vizavi de faptul că Mihai Constantinescu a fost bătut în aria unei case de pariuri! De aceea, oficialii „lupilor” au demarat o anchetă internă, în regim de urgență, detaliu anunțat public joi, 25 februarie. Tatăl lui Mihai a spus că băiatul lui a fost atacat pe stradă de 10-12 persoane, iar în comunicatul poliției s-a precizat că agresiunea s-a petrecut la o casă de pariuri, Iar fotbaliștii nu au voie să parieze!

O poză cât o mie de cuvinte

O fotografie oferită Gazetei Sporturilor indică veridicitatea comunicatului Poliției, în sensul că Mihai Constantinescu a fost fotografiat în interiorul unei case de pariuri. De fapt, conform surselor GSP, această poză ar fi fost una dintre cauzele agresiunii fizice! O sursă din Ploiești arată că tânărul fotbalist nu este un necunoscut al caselor de pariuri, el fiind surprins cu un teanc de hârtii în mână, în plină acțiune!

EXCLUSIV Fotografia de la care a pornit bătaia! Fotbalistul Petrolului, surprins în interiorul unei case de pariuri, cu banii în mână
Mihai Constantinescu, în interiorul unei case de pariuri

Petrolul a demarat ancheta internă

Cei de la Petrolul au demarat ancheta și au transmis că merg pe mâna jucătorilor, după primele declarații oferite, întrucât alături de Constantinescu au mai fost colegi ce-au asistat la incident, dar a transmis că așetaptă finalizarea anchetei interne, totuși.

FC Petrolul Ploiești a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice. 

O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul. Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri. 

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului. În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive.
- Comunicat Petrolul Ploiești

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Rapid, încă un pas greșit în cursa spre promovare! Clasamentul actualizat din Liga 2

EXCLUSIV Conducător din Liga 1, răspuns ULUITOR pentru antrenorul care a cerut transferuri: „Să dau bani pe jucători? Mai bine pe c***e!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
gicab
gicab  •  26 Februarie 2021, 05:58

Când o ancheta este in curs de desfășurare sub supravegherea unui parchet orice alta ancheta este ilegală... deci și petrolul încalcă legea

gogoas
gogoas  •  25 Februarie 2021, 23:01

Fuse si se duse. Eu am avut o adolescenta excelenta. Forbalul era la nivel mare si performa in europa

stoichkov10
stoichkov10  •  25 Februarie 2021, 22:57
Postat de persanu pe 25 Februarie 2021, 22:51

Ma intreb oare si acum de ce marile campionate au la echipe zeci de oameni in afara jucatorilor ,,, de ce ar strica un psiholog la o echipa ??? Nu am inteles niciodata ... poate il facea pe copilu asta sa nu mai puna nici macar piciorul intro casa de pariuri nu sa si joace la loto caini sau baschet... poate asa il salva si pe Coman daca e vinovat , ca sa nu-si riste viata fromoasa pe care o au sau o pot avea ... Nu nicidecum , sateanu roman cand da de bani ii ia mintile ... si imi mai aduc aminte de marele talent marele jucator Patric Petre alt jucator si sunt multi de tot... Dar ma bucur pentru aia care sunt prinsi si dati afara sa se si lase la 20 de ani de fotbal mai ales atunci cand au o sansa buna sa plece pe un salariu mult mai mare ... da-ti drumu casieri la Mega Image ... atata minte sa ai ma ...

psiholic mai trebuie unui fals, asta mai. lipsea

Vezi toate comentariile (13)
Comentează