FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Șocant! Antrenorul-poet al Rapidului a pierdut la păcănele banii de vize medicale: „Care e problema? Șumudică nu rupea pariurile?!” + cum l-a dat afară Pancu pe Iosif

Mihai Iosif, excentricul antrenor al Rapidului
Mihai Iosif, excentricul antrenor al Rapidului

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2021 13:20 / Actualizat joi, 13 mai 2021 14:12

 Cu șase victorii din 9 meciuri, excentricul Mihai Iosif a adus-o pe Rapid aproape de promovarea în Liga 1. Antrenorul provenit din “eternul secund” are în trecutul său unele momente controversate, altele amuzante. În direct la GSP Live, Florin Manea - fiul lui Nae Manea și prieten din copilărie cu Iosif - a povestit astăzi câteva dintre ele. 

În timpul emisiunii GSP Live, impresarul Florin Manea - fiul legendei Rapidului, Nae Manea - l-a lăudat pe prietenul său din copilărie Mihai Iosif (46 de ani), care este nimeni altul decât nepotul fostului căpitan din Giulești din anii 70, Ion Pop. 

La un moment dat, pe pagina de Facebook a Gazetei, o privitoare a trimis un mesaj despre un episod nefericit petrecut acum câțiva ani: “Spuneți-i domnului Manea că domnul Iosif a jucat la păcănele banii de vize medicale. Nu e o glumă, deși pare. E motivul pentru care domnul Nicolescu l-a dat afară. E vorba de 9.500 de lei”. 

Reacția lui Manea a fost una surprinzătoare: „Așa?! Și dacă ar fi fost așa, ce?! 

Moderator: Mi se pare extrem de grav. 
Manea: Vorbim de chestii personale.

- Erau banii clubului… 
- Nu e adevărat, eram acolo acum doi ani. Miță a avut în tinerețe niște probleme, cum am avut și eu. Eu am avut probleme de un fel (n.r. - Manea a fost condamnat în SUA pentru fraudă cu carduri de credit), el a avut problemele despre care zice doamna. A mai jucat (n.r. - jocuri de noroc), cum am jucat toți. Ce?! Șumudică nu juca?! Rupea pariurile! Când am ajuns la Rapid, i-am spus și din momentul ăla nu a mai jucat un euro. De trei ani și ceva. Dar doamna care a scris pe Facebook are un nume?

 - Daciana Varga. 
- Aaaa, o știu bine. E prietenă foarte apropiată a unui fost antrenor de la Rapid. Dar nu știe suma exactă. Nu sunt 9.500 de lei. Poate sunt mai mulți.

Cum a fost dat afară Mihai Iosif de la Rapid

Manea a povestit și episodul concedierii lui Mihai Iosif din postul de antrenor secund al lui Daniel Pancu: 

“Hai să vă spun una, sper să nu se supere Miță. Era secundul lui Pancu și mă sună: “Băi, te-ai uitat la Discovery? E un documentar despre lupul negru. E cel mai tare din haită”. Să vezi cum îmi explica el! Zice: “Eu sunt lupul negru!”. 

Seara, ședință la club. Iosif nu era la ședință, fiind secund. Se pune Pancu la masă și zice: “Bă, gata, pe Iosif nu-l mai vreau pe Rapid! Să-i găsiți ceva prin club. Are veleități de antrenor principal”. Ăsta a fost motivul. Apoi, Pancu spune: “Cine îl anunță?”. Zic: “Îl anunț eu! Care e problema?! E prietenul meu”.

Ies de la ședință și îl sun pe Iosif: “Bă, vreau să te întreb ceva. Lupul ăla negru era și singuratic?”. El: “Da, domn'e, e singuratic!”. Zic: “Păi, tu chiar ești lupul negru, că tocmai te-au dat afară!”. Omul a început să plângă. “Cum adică m-a dat afară?”. După aia s-a supărat Pancu pe mine: “Domn’e, i-ai zis prea repede. Trebuia să mai stai, poate mă răzgândeam”. Îmi cerea să mai stau două săptămâni, să stau cu prietenul meu Iosif la un șpriț, să știu că a fost dat afară și să nu-i zic nimic…”.

 Jucam cu Rapid pe terenul lui Constructorul Feroviar. Eu și Miță eram la juniori, el e născut în 1974, eu în 76. Ne-am cumpărat amândoi adidași noi. I-am lăsat în tribună și ne-am echipat în ghete pentru meci, dar ne-a furat adidașii un țigan. Am venit acasă în ghete, prin troleibuz 
- Florin Manea, la GSP Live

Mai multe știri despre Rapid:

Ultrașii Rapidului i-au dus pe jucători pe noul stadion » Avertisment clar: „Ar fi cel mai mare calvar. Eu, Bocciu, vă promit asta în mod solemn”

Rapid - ASU Poli Timișoara » „Giuleștenii” caută victoria care să-i apropie decisiv de promovare » Echipele probabile + cote

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
117408933961919
Stan Saitan  •  24 August 2021, 07:25

Pancone se tinea de magarii? Nu pot sa cred!

dobrin
dobrin  •  13 Mai 2021, 21:03

*** trece-n zare Eu mă uit, ele dispare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  13 Mai 2021, 16:37

ce interesant.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează