FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEGOCIERI

MM Stoica vrea să mute echipa pe stadionul ajuns depozit de mobilier și decorațiuni de Crăciun: „Discutăm”

Bănci, termopane și șezlonguri din plastic sunt depozitate și ele în vechiul spațiu VIP +5   FOTO
Bănci, termopane și șezlonguri din plastic sunt depozitate și ele în vechiul spațiu VIP

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 11:06 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 12:16

MM Stoica, managerul general de la FCSB, se implică și la Unirea Constanța, locul 19 din Liga a 2-a.

Oficialul roș-albaștrilor caută o casă pentru Unirea Constanța, club la care e implicat Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, și a propus stadionul din Urziceni, aflat în acest moment într-o stare avansată de degradare.

MM Stoica vrea să mute Unirea Constanța la Urziceni

„Am înțeles că MM Stoica a susținut ideea asta și îi mulțumim pe această cale. El le-a propus celor de la Unirea Constanța această variantă. 

Mi-a trezit ceva în mine să încercăm să realizăm acest proiect și să readucem fotbalul la Urziceni. Deocamdată sunt discuții legate de intenția lor și acceptul nostru. Noi îi primim, dar nu s-a concretizat nimic. Toată problema e dacă stadionul din Urziceni poate să permită astfel de jocuri la Liga 2.

Lumea vrea să vină la stadion și probabil că am bate și audiența de la jocurile din Liga 1. Ar fi 3-4000 de suporteri la fiecare meci ”, a spus Adrian Peiu, consilier local la Primăria din Urziceni, pentru Fanatik.

Stadionul din Urziceni, în paragină: depozit de decorațiuni și mobilier de Crăciun

În august 2021, Gazeta Sporturilor a vizitat stadionul de Urziceni, cel pe care Unirea devenea campioană în 2009.

Acum, complexul a revenit la standarde de campionat județean. O vreme, după destructurarea clubului, baza a fost abandonată, fiind vandalizată și cuprinsă de buruieni. Instalația de nocturnă, sistemul de supraveghere și turnicheții au ajuns la Chiajna. 

Primăria s-a implicat cu fonduri limitate pentru a ține în viață și a farda stadionul, care păstrează încă urmele părăsirii îndelungi și-și etalează bătrânețile grele. Scaunele alb-albastre sunt degradate, pereții s-au decojit pe mari suprafețe, scheletul metalic s-a împrietenit grav cu rugina, gazonul e un puzzle cu pământ și smocuri de iarbă, iar vechea tribună oficială e închisă cu planșe de carton roase de intemperii.

+1 FOTO

În spațiile care găzduiau pe vremuri zona VIP, dichisite și foarte elegante, rigipsul rupt și găurit a rămas martorul devastărilor din urmă cu câțiva ani și, ascunse de priviri, obiecte de mobilier stradal (bănci, stâlpi de iluminat), scaune și șezlonguri din plastic, structuri PVC de mari dimensiuni, decoruri publice folosite cu ocazia sărbătorilor stau acum claie peste grămadă. 

VIDEO Cum arată acum stadionul de la Urziceni

Vasile Geambazi, implicat la Unirea Constanța

Geambazi, nepotul lui Becali, s-a implicat la Unirea Constanța, echipa din „B” cu un golaveraj dezastruos după cinci etape: 0-21. Clubul e cel mai ciudat din tot fotbalul românesc, aparține de patru localități.

Vasile Geambazi a condus Clincenii, pe care i-a ajutat să promoveze în prima ligă, acum și-a mutat influența la Unirea Constanța. Clubul e fostul Farul, a trebuit să-și schimbe numele în vara aceasta, după ce marca și numele „rechinilor" au fost preluate de Viitorul, echipa lui Hagi.

Sediul clubului e în Constanța, echipa face reclamă pe tricouri municipiului Mangalia și își dispută partidele de acasă la Techirghiol. Elementul nou pe care îl aduce Vasi: jucătorii sunt cazați în cantonamentul FCSB-ului din Berceni și tot acolo se și antrenează. Clubul aparține cumva de patru localități: Constanța, Mangalia, Techirghiol și București. 

Geambazi a împrumutat Unirii 16 jucători. Ei se vor pregăti zi de zi în Berceni și vor merge în Techirghiol numai pentru meciuri. Vor fi plătiți în continuare de FCSB. Afacerea e reciproc avantajoasă. Constănțenii au primit un lot de fotbaliști și pot continua sezonul fără să se mai facă de râs, să mai piardă la diferențe de scor enorme. 

Citește și: 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan, deranjat că a fost „sărit” la negocierile cu Rednic » „Semnătura finală e la mine” + „Decât să fac asta, mai bine plec și îi las pe alții”

FCSB nu rămâne fără bani după problemele celor de la City Insurance: „Nu vă imaginaţi câtă avere are. El e principalul sponsor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  21 Septembrie 2021, 15:27
Postat de jamesjohn pe 21 Septembrie 2021, 15:24

3-0,corect,v-am umilit cu 3-0 care este net superiro acelui meci de polo.

Și la ce v-a folosit mă Vansoitane dacă tot ei au luat campionatul iar voi ati pierdut la Erevan!? :-)))

jamesjohn
jamesjohn  •  21 Septembrie 2021, 15:24
Postat de petrucj pe 21 Septembrie 2021, 13:46

4-1

3-0,corect,v-am umilit cu 3-0 care este net superiro acelui meci de polo.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  21 Septembrie 2021, 15:04
Postat de dodo001 pe 21 Septembrie 2021, 14:14

Super, se naște o noua forță în provincie :)))) provincia Clujului binenteles :)))

Gluma "hilara" de ardelean

Vezi toate comentariile (17)
Comentează