FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

Mititelu Jr. a comandat cea mai scumpă șampanie, cu imnul Ligii Campionilor pe fundal: „Cum poți să le pretinzi fotbaliștilor să rămână concentrați pentru ultimele etape când tu faci asta?!”

Adrian Mititelu jr.
Adrian Mititelu jr.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 12:29 / Actualizat luni, 03 mai 2021 12:55

Adrian Mititelu jr., patronul FC U Craiova, a petrecut un weekend de pomină în stațiunea Mamaia, după ce echipa sa a câștigat cu CS Mioveni (4-2) și a făcut un pas mare către promovarea în Liga 1.

Șeful de la FC U Craiova a „evadat” pe litoral în weekend, dar nu a reușit să stea departe de lumina reflectoarelor. Aflat în compania unui grup de prieteni, Mititelu jr. a comandat câteva sticle scumpe de șampanie, care i-au fost aduse cu imnul Ligii Campionilor pe fundal.

Mititelu Jr., spectacol la Mamaia

Mititelu jr. a sărbătorit parcursul bun al echipei sale în play-off-ul de promovare. Cu 4 etape rămase, Craiova este prima, având 7 puncte avans față de primul loc de baraj.

Aseară am auzit că Adrian Mititelu jr. e în Mamaia într-un club, cu șampanii scumpe, sărbătorind o promovare încă neobținută matematic. Comportamentul tipic oltenesc, craiovean, în fotbal. Cum poți, ca proprietar al clubului, să le pretinzi fotbaliștilor să rămână concentrați pentru ultimele etape, să aibă grijă, când tu sărbătorești cu șampanii în public și te etalezi în felul acesta? Toată lumea înțelege că sezonul e terminat. 
- Remus Răureanu, jurnalist GSP, la GSP Live

Mai multe știri din Liga 2:

Eugen Trică, după ce FC U Craiova s-a dus la 7 puncte de locul 3: „Încă nu am realizat nimic!”

Mirel Rădoi, apariție extravagantă în play-off-ul Ligii 2! A venit la meci cu un bolid de peste 200.000 euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
craioveanu03
craioveanu03  •  05 Mai 2021, 12:15

tare curios sunt ce nume isi pun cand se da sentinta definitiva...deocamdata o mai aburesc cu FCU, cu FC pauza U, FCUniversitatea, Leii din Banie, FCU 1948 etc etc...tare curios sunt sa vad cum vor mai incerca sa prosteasca lumea...ca atunci li se infunda!

stefy29
stefy29  •  04 Mai 2021, 07:49

Pe mine ma intereseaza mai mult ce afaceri are rotaru cu judecatorul ala care judeca procesul cu palmaresul Stiintei, nu ce bea Mititelu junior.

1948
1948  •  03 Mai 2021, 20:14

domnul ziarist de gesepeu nu intelege ca datoria jucatorilor este sa se gandeasca si sa se concentreze pe realizarea obiectivului si nu pe ce face unul sau altul. PT ASTA SUNT PLATITI, domnuuu ziarist si nu sa stea cu ochii pe unul sau altul.E atat de simplu, domnu ziarist.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează