FOTBAL  »  LIGA 2  »  TV

Budescu și Alibec au dat peste cap programul televiziunilor! De ce Turris - Ripensia nu s-a mai văzut la TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 18:49

Meciul dintre Turris Turnu Măgurele și Ripensia Timișoara, programat vineri, 8 noiembrie, de la ora 17:30, trebuia să fie televizat, dar s-a produs o schimbare ce o favorizează pe Astra Giurgiu.  

Meciul dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari, programat inițial luni, 11 noiembrie, a fost mutat vineri. Motivul? 11 noiembrie este dată FIFA, iar Denis Alibec și Constantin Budescu, convocați la echipa națională pentru „dubla” cu Suedia și Spania, trebuie să se prezinte la lot.

Turris - Ripensia scos din grilă

Programul Ligii 1 a fost actualizat pentru ca jucătorii Astrei să poată evolua în campionat, iar luni să fie prezenți în cantonamentul naționalei. Schimbarea a dat peste cap programul televiziunilor care dețin drepturile TV pentru Liga 1 și Liga 2, TV DigiSport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Modificarea a făcut ca meciul Astra - Voluntari să se suprapună cu Turris - Ripensia, iar televiziunile au renunțat la difuzarea partidei din Liga 2.

„Din motive pe care nici noi nu le știm, s-a decis ca meciul să nu se mai transmită la TV. Vă asteptam pe toți la stadion să ne susținem favoritii!”, au postat cei de la Turris Turnu Măgurele, pe Facebook, cu șase ore înaintea meciului cu Ripensia.  

„Dragi ripensiști, cu părere de rău vă anunțăm că, datorită modificării de ultim moment a programului etapei de Liga 1, televiziunile nu vor mai transmite meciul Ripensiei pe care îl va desfășura astăzi la Turnu Măgurele”, au scris, ulterior, și reprezentanții Ripensiei Timișoara. 

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI: 

VIDEO Laurențiu Reghecampf e pe făraș la Al Wasl, dar și-a găsit deja un nou job: „Reprezintă modelul de bărbat definit prin succes și eleganță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  08 Noiembrie 2019, 22:27

Budescu și Alibec astia-s ca Lolek și Bolek

Vezi toate comentariile (1)
Comentează