FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Nicolae Dică, OUT de la FC Argeș: „S-a umplut paharul, dezamăgirea e mare, n-am avut nicio idee de joc” + Prima reacție a antrenorului

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 14:47

FC Argeș, locul 6 în liga secundă, a anunțat astăzi despărțirea de Nicolae Dică, antrenorul care preluase echipa la începutul acestui sezon.

Cel mai probabil, eșecul înregistrat în week-end cu ASU Poli, 0-3, i-a fost fatal tehnicianului. Oficialii alb-violeților au anunțat că interimatul echipei va fi preluat de Vali Năstase. 

„Mulţumim, Nicolae Dică! Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă. 

De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei noastre, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică. 

Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională”, se arată în comunicatul emis de piteșteni. 

Reacția clubului: „S-a umplut paharul! Echipa nu merge, dezamăgirea e mare!”

Contactat de GSP.ro, Cristian Gentea, președintelui Consiliului de Administrație al celor de la FC Argeș, a oferit mai multe detalii despre plecarea lui Dică:  

„Avem azi o ședință la club. El nu și-a mai dorit să continue. S-a întâlnit astăzi cu conducerea asociației și și-a anunțat demisia. Cert e că echipa nu mergea și dezamăgirea e mare. Probabil se dorește crearea unui șoc. 

A avut mână liberă la echipă, nu i-a impus nimeni niciun jucător, dar meciul de la Timișoara a umplut paharul și pentru noi! N-am avut nicio idee de joc, n-am avut nicio ocazie!  

Categoric, obiectivul rămâne promovarea. Ne vom orienta către alt antrenor, soluția Valentin Năstase e una de avarie. Avem mai multe nume pe lista înlocuitorilor, vom discuta”, a declarat Gentea pentru GSP.ro. 

„N-am fost dat afară”

Imediat după anunțul formației piteștene, antrenorul a avut o scurtă reacție pentru GSP.ro: „N-am fost dat afară, eu am cerut să plec. Nu vă pot spune motivele!”.

FC Argeș, echipă care își manifestase intențiile de a promova, are un start de sezon sub așteptări. Piteștenii au 4 înfrângeri în 10 meciuri și se situează pe locul 6, la trei puncte în spatele celor de la UTA, ocupanta locului 3. 

Vezi și: 

VIDEO Daco-Getica nu se dezminte » Poezii naționaliste și derapaje înainte de meci: „Cum ați ajuns, cretinilor, în frunte” + Celentano din Las Fierbinți, invocat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dubluv
dubluv  •  07 Octombrie 2019, 17:53

Eduard Augustin e solutia

becalidinamovit
becalidinamovit  •  07 Octombrie 2019, 16:21

hahaha ..marele fas

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Octombrie 2019, 15:58
Postat de dan35ar pe 07 Octombrie 2019, 15:38

Te salut, Căpitane. Ce au ajuns să facă ăștia, cu ajutorul unora din așa zisa Elită, depășește orice imaginație. Tupeul *** arătat il vedeai poate, doar pe la bolșevicii din anii 50.

Salutare! Sincer, mi-e tot mai clar că se vor reîntoarce vremurile acelea crâncene. UESSR e mai parșivă și mai ticăloasă decât URSS.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close