LIGA 2  ·  POLI TIMIŞOARA

Noua echipă, salvarea pentru Timişoara! "Se va numi Poli, nu Politehnica"

Vineri, 06 Iulie 2012, 00:00

Primarul Nicolae Robu a confirmat azi avertizările juriştilor federaţiei în privinţa denumirii noii echipe a Timişoarei. Edilul spune însă că a găsit o soluţie care ar rezolva riscurile asumării numelui tradiţional, echipa se va numi Poli, nu Politehnica. Cel puţin în primul sezon, "până se clarifică lucrurile".

Noul primar al Timişoarei susţine că documentele în privinţa noii echipe au fost depuse la FRF, din partea căreia se aşteaptă un răspuns pozitiv în următoarea perioadă. Autorităţile propun ca echipa să se numească simplu Poli Timişoara, sperându-se că în acest fel noul proiect nu va atrage datoriile vechii societăţi patronate de Marian Iancu, FC Politehnica Timişoara.

"Vom avea cu certitudine o nouă echipă de fotbal care va evolua în liga a doua şi cu drept de promovare în liga întâi, dar nu vă pot da detalii în momentul de faţă, vă pot spune doar că proiectul este în grafic. Sunt depuse documentele de rigoare la FRF şi aşteptăm rezoluţiile conducerii federaţiei. S-ar putea numi şi Politehnica, nu ar fi ceva interzis, numai că am fost sfătuiţi să nu riscăm să-i spunem echipei care este a unei noi structuri din punct de vedere legal, este cu totul altă structură juridică, pentru că ar exista riscul de a se confunda structura actuală. Adică numele echipei pe care o susţinem cu structura veche încărcată de datorii. Şi atunci am putea să ne trezim cu tot felul de procese îndreptate înspre noi şi un an-doi până se clarifică lucrurile să avem bătăi de cap, ori noi vrem să ne concentrăm pe sport, şi nu să ne pierdem vremea cu lucruri de genul acesta, prin instanţe, şi de aceea vom promova numele Poli Timişoara şi nu Politehnica Timişoara", a declarat Nicolae Robu.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1