FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Noua echipă, salvarea pentru Timişoara! "Se va numi Poli, nu Politehnica"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 iulie 2012 18:12

Primarul Nicolae Robu a confirmat azi avertizările juriştilor federaţiei în privinţa denumirii noii echipe a Timişoarei. Edilul spune însă că a găsit o soluţie care ar rezolva riscurile asumării numelui tradiţional, echipa se va numi Poli, nu Politehnica. Cel puţin în primul sezon, "până se clarifică lucrurile".

Noul primar al Timişoarei susţine că documentele în privinţa noii echipe au fost depuse la FRF, din partea căreia se aşteaptă un răspuns pozitiv în următoarea perioadă. Autorităţile propun ca echipa să se numească simplu Poli Timişoara, sperându-se că în acest fel noul proiect nu va atrage datoriile vechii societăţi patronate de Marian Iancu, FC Politehnica Timişoara.

"Vom avea cu certitudine o nouă echipă de fotbal care va evolua în liga a doua şi cu drept de promovare în liga întâi, dar nu vă pot da detalii în momentul de faţă, vă pot spune doar că proiectul este în grafic. Sunt depuse documentele de rigoare la FRF şi aşteptăm rezoluţiile conducerii federaţiei. S-ar putea numi şi Politehnica, nu ar fi ceva interzis, numai că am fost sfătuiţi să nu riscăm să-i spunem echipei care este a unei noi structuri din punct de vedere legal, este cu totul altă structură juridică, pentru că ar exista riscul de a se confunda structura actuală. Adică numele echipei pe care o susţinem cu structura veche încărcată de datorii. Şi atunci am putea să ne trezim cu tot felul de procese îndreptate înspre noi şi un an-doi până se clarifică lucrurile să avem bătăi de cap, ori noi vrem să ne concentrăm pe sport, şi nu să ne pierdem vremea cu lucruri de genul acesta, prin instanţe, şi de aceea vom promova numele Poli Timişoara şi nu Politehnica Timişoara", a declarat Nicolae Robu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează