FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA UNIREA BRĂILA

O echipă din Liga a 2-a a spart gheața după aproape 6 luni » Antrenorul exultă: "Cel mai bun meci de când sunt aici!"

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 18:28

Dacia Unirea Brăila a câștigat sâmbătă disputa cu Daco Getica București, scor 2-1, după ce oaspeții au început perfect meciul prin reușita lui Teuț din minutul 2.

Bustea a ratat, apoi, o lovitură de pedeapsă și totul s-a întors împotriva bucureștenilor. Dacia Unirea a marcat de două ori, prin Bebey și autogolul lui Acolatse, reușind un succes după care brăilenii alergau din primăvara acestui an.

”Îmi felicit jucătorii care au făcut cel mai bun meci de când antrenez eu la Brăila. Aveam nevoie ca de aer de un succes care a venit la timp sper eu. Nu cedăm, cu 4-5 jucători pe care dorim să îi aducem în iarnă ne agățăm de orice șansă pe care o vom avea.

Ar fi păcat ca Brăila să rămână fără fotbal anul viitor când se împlinesc 100 de ani de fotbal în acest oraș”, a punctat antrenorul Florentin Petre la Sportul Total FM după victoria cu bucureștenii.

Dacia Unirea Brăila câtigase ultimul meci în 26 mai, 5-1 la Arad, cu UTA. În acest sezon, brăilenii aveau doar 5 puncte în 16 etape, după 5 remize.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT

acs

Citește și: VIDEO Snagov și U Cluj se încurcă reciproc în lupta pentru promovarea în Liga 1 » Clasamentul actualizat + rezultatele complete

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Noiembrie 2018, 11:09

Dacia Unirea nu ar trebui sa retrogradeze, dar e nevoie de dorinta, vointa si multa munca. Sunt echipe care nu au ce cauta la acest nivel. 3 din Timisoara , echipe comunale/satesti. Astea-s arogante reale pana la urma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează