FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, conferință tranșantă: „Există un blocaj mental, Pancu e dezamăgit” » Prima schimbare: „E nevoie de altă metodologie”

Articol de , - Publicat marti, 10 septembrie 2019 15:45

Ovidiu Burcă, președintele celor de la Rapid, a vorbit azi, în cadrul unei confernțe de presă care a durat aproape o jumătate de oră, despre startul sub așteptări de sezon al Rapidului, care ocupă locul 7 după 6 etape. 

  • Pentru giuleșteni urmează confruntarea din Cupa României cu Dunărea Călărași. Partida va avea loc miercuri, la ora 17:00, liveSCORE pe GSP.ro. 

„Nu sunt un președinte căruia îi place să apară des, dar sunt momente în viața unei echipe când trebuie să ies să vorbesc despre situația clublui. E o situație tensionată pentru că nu e un sezon așa cum ne-am fi dorit. Nu pot să vorbesc despre situația actuală fără să fac o paralelă cu situația de acum doi ani. E un mare câștig că acum ne numim FC Rapid, e o mare bătălie pe care am câștigat-o. Ne putem mândri cu două promvări succesive, alții încă se chinuie

Există o strategie pozitivă. Lucrurile nu sunt așa cum le prezintă unii. Sunt unele lucruri care ne frământă, pe care nu le-am așteptat, dar se întâmplă astfel de lucrurui în viața unei echipe noi. Lucrurile sunt clare: există un blocaj mental. Presiunea de a juca în tricoul Rapidului nu e la îndemâna oricărui jucător. Am fost surprinși când i-am auzit pe unii că n-am avut o strategie coerentă. Am avut! Am adus jucători tineri pentru a-i învăța ce înseamnă exigențele unui asemenea club. 

Jucătorii se vor adapta și ne vor aduce foarte multe bucurii. În plus, o echipă se formează în astfel de momente de suferință. De aceea, eu cred că e un moment în care lucrurile se așază în vestiarul Rapidului”, a mărturisit Burcă. 

„Lucrurile sunt clare: există un blocaj mental. Presiunea de a juca în tricoul Rapidului nu e la îndemâna oricărui jucător.. Am fost surprinși când i-am auzit pe unii că n-am avut o strategie coerentă. Am avut încă de anul trecut, de la jumătatea Ligii 3! Am adus jucători tineri pentru a-i învăța ce înseamnă exigențele unui asemenea club. E primul moment în care îl simt pe Pancu dezmăgit și trist, dar e un moment care trebuia să apară. Sub nicio formă nu e o criză. Jucătorii se vor adapta și ne vor aduce foarte multe bucurii. În plus, o echipă se formează în astfel de momente de suferințe. De aceea, eu cred că e un moment în care lucrurile se așază în vestiarul Rapidului. Sunt ferm convins că, odată cu integrarea jucătorilor noi, echipa va arăta altfel.  

E nevoie de timp, de consecvență, e un moment în care trebuie s fim uniți, de la suporteri până la conducere și jucători. Încercăm să fim alături de Daniel Pancu și jucători, încercăm să le arătăm susținerea noastră și sperăm că lucrurile vor intra în normalitate. Într-un fel, trebuia să ajungem și aici, mai devreme sau mai târziu, dar este timp să remediem”  - Ovidiu Burcă, președinte Rapid

Nou preparator fizic

Ovidiu Burcă a anunțat și că echipa va avea începând din această săptămână un nou preparator fizic: „Am schimbat preparatorul fizic pentru că am considerat că în procesul pe care ni-l dorim se potrivește un alt tip și o altă metodologie din punct de vedere al efortului fizic. Avem consecvență, perseverență și unitate în acțiuni, iar mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor schimba la Rapid”, a mai spus Burcă. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Victor Angelescu, prima intervenție după ce Rapidul a deraiat în startul Ligii 2: „Daniel Pancu are postul asigurat” + „Eu nu sunt Gigi Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
adriann_
adriann_  •  10 Septembrie 2019, 21:27
Postat de ares.123 pe 10 Septembrie 2019, 19:24

Tu, ma, si postacul de mai jos. Becalisti sunt doar salariatii becalului. Eu sunt suporter stelist. Si tin cu Steaua, momentan FCSB...clar ? Toti de aici stiu ca obisnuiesti sa treci si drept stelist, atunci cand esti catallyn. Ca tine sunt destui. Cei mai hidosi sunt aia care au un cont de baiat civilizat si unul de golanas...

"Toti de aici" adica tu si cu clonele tale? :))) Ca in rest nici un om cu IQ normal nu poate crede asa tampenie. In rest, ramane cum am stabilit, doar un becalist de cea mai joasa speta poate spune ca fcsb are vreo treaba cu Steaua dup[a 4 decizii ale instantei. Nu-i asa ca tribunalele sunt degeaba, stie ciobanul tau mai bine? Stai jos, nota 1.

argus
argus  •  10 Septembrie 2019, 19:35

"....Lucrurile sunt clare: există un blocaj mental..." (?) O limba mai "de lemn" nici ca se putea! Blocaj mental sau "blocaj" la transferuri de calitate? Nu cumva blocajul este "sus" (Angelescu, Burca, Pancu s.a.)? Nu cumva v-ati pripit cand l-ati demis pe Shumacher? Pana la urma "al cui este blocajul mental, al antrenorului? Pancu sa fie un liant sau mai curand cel ce dezbina rapidistii? Ce ati avut (cu Burca-n frunte!) cu Nicolae? Dece nu l-ati ofertat pe Herea si Ionita? Si, tot DECE, Vlada a fost introdus in meciul cu Turris abia in min. 86? Tot "blocajul mental" sa fie de vina? Vreau ca Rapidul sa promoveze, dar sunt slabe sperante, cu Angelescu Burca si Pancu la "carma" echipei! Da Doamne sa ma-nsel!!!

ares.123
ares.123  •  10 Septembrie 2019, 19:24
Postat de adriann_ pe 10 Septembrie 2019, 18:22

Ti-ai pierdut complet busola de cand la fc *** e balamucul ala :)) Ce cont visezi, cine se plange ca intra becalistii etc? :)))

Tu, ma, si postacul de mai jos. Becalisti sunt doar salariatii becalului. Eu sunt suporter stelist. Si tin cu Steaua, momentan FCSB...clar ? Toti de aici stiu ca obisnuiesti sa treci si drept stelist, atunci cand esti catallyn. Ca tine sunt destui. Cei mai hidosi sunt aia care au un cont de baiat civilizat si unul de golanas...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează