FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZE

Acuzaţii incredibile în fotbalul românesc! Un jucător s-a luat de propriul antrenor: „A făcut echipa strâmb, ca să pierdem!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 10:36 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 10:51

Constantin Grecu (32 de ani), unul dintre căpitanii echipei Pandurii Târgu Jiu, a avut un discurs vehement la adresa antrenorului Călin Cojocaru.

Fostul fundaș stâng de la Dinamo a fost găsit vinovat de tehnician după înfrângerea cu Petrolul,  scor 0-4, din 28 februarie, și a făcut acuzații extrem de dure la adresa lui Cojocaru, care nu se mai bazează pe serviciile lui.

Am fost găsit țap ispășitor cu Petrolul, pentru că nu măcăn în teren! Păi, nu suntem la Grădina Zoologică, ca să fie rațe pe margine care să măcăne. M-a pus pe mine căpitan și a zis că eu trebuia să vorbesc pe teren. El nu își asumă nimic! 

Să se uite că a făcut echipa strâmb! Nu poți să mă bagi pe mine, fundaș stânga, ca fundaș central! Și fundașul stânga e fundaș dreapta, fundașul dreapta nu e fundaș dreapta. Mi s-a părut că a făcut echipa ca să pierdem! Așa cred eu.

Nu e posibil ca după meciul cu Petrolul să jucăm un amical, având meci cu Bacău. Omul ăsta, de doi ani, dă pe toți afară. El face ce vrea, nu își asumă rezultatele. Are 7 puncte în doi ani. Ce să fac? Să joc marți în amical ca să mă accidentez? Unde ai mai pomenit să pui un amical la 48 de ore după un meci oficial? De ce? Ca să pierdem și sâmbătă?”, a spus Grecu la Radio Accent.

După 15 etape, Pandurii este pe locul 20 în Liga 2, cu 7 puncte. Pe 21 se află Turris, încă echipa din Teleorman s-a retras din campionat.

Antrenorul se apără: „Când n-a jucat el, am câştigat!”

Antrenorul acuzat de Grecu s-a apărat, spunând că respectivul a fost mai mult o piedică pentru propria echipă. „Nu am ce să-i răspund lui Grecu, dar, după ce am văzut declarațiile lui, îmi dau seama că am luat decizia corectă! 

Referitor la faptul că n-a jucat fundaș stânga, putea să-mi spună asta înainte de joc, când am anunțat primul 11. A trebuit să-l bag în centru, din cauza faptului că Brandan Diau a fost depistat pozitiv cu COVID cu o zi înainte de joc. Cu FC U Craiova, de exemplu, a jucat fundaș dreapta, tot din cauza problemelor de efectiv. 

Iar fără Grecu pe teren, am câștigat cu Reșița și Slatina! La Miercurea Ciuc, când a jucat, a făcut penalty. La fel și cu Viitorul Târgu Jiu, a făcut penalty și după pauză n-a mai intrat”, a replicat Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Antrenor nou la un club din Liga 2 » Obiectivul inedit pe care și l-a asumat

Ovidiu Stîngă a cedat nervos după egalul de la Chiajna: „Eu am venit în România să joc fotbal!” » Ce a declarat Claudiu Niculescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  05 Martie 2021, 11:34

Cupa României un gen de păcănele . De ce se mai străduiesc echipele să pară interesate la joc când defapt se vede clar cum că echipele bune se dau la oparte prin jocuri trucate . A se vedea non combatul la CFR ...FCSB . Se poate observa cum Dinamo trebuie scoasă ca câștigătoarea cupei . In rest ,circ pe bani și cumetrii .

ionica007
ionica007  •  05 Martie 2021, 10:58

...:)...Extraordinara noutate!...:)... Cine a jucat fotbal stie cum se trantesc meciurile... Nimic nou sub soare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close