FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI - SPORTUL SNAGOV 1-1

PETROLUL PLOIEȘTI - SPORTUL SNAGOV 1-1 // VIDEO Umilința supremă pentru ploieșteni! Reacții după cel mai mare șoc din Liga 2

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 10:44

Sportul Snagov a reușit o surpriză uriașă în Liga 2, după ce a remizat în ultimul minut al întâlnirii cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, pe „Ilie Oană”. Echipa de copii a ilfovenilor nu luase vreun punct în 6 etape, avea un singur gol marcat și încasase 21! 

Trupa lui Flavius Stoican a intrat în avantaj la vestiare, datorită golului marcat de către Sergiu Arnăutu (29 de ani), în minutul 30. În partea secundă a jocului însă, petroliștii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor celor aproximativ 5.000 de suporteri veniți pe „Ilie Oană”. 

Snagovul, condusă de pe margine de antrenorul de portari Viorel Dumitrescu, a avut câteva momente importante în care putea restabili egalitatea, dar ilfovenii nu s-au putut concentra în fața porții.  

În minutul 90, căpitanul Constantin Stoica (27 de ani) a marcat pentru 1-1 și a fost o descătușare pentru jucătorii ilfoveni, care nici nu mai știau cum e să te bucuri la gol. Astfel, mijlocașul a obținut primul punct din acest sezon pentru Sportul Snagov, chiar pe terenul echipei la care s-a format ca jucător. A fost al doilea gol marcat de ilfoveni în 7 etape. 

13era cota la egal în Petrolul - Snagov. Bookmakerii nu concepeau alt rezultat decât victoria gazdelor, astfel că pariul „1” solist nici n-a mai fost cotat!

„Salariile sunt foarte mici la Snagov”

Sportul Snagov are un buget considerabil mai mic decât Petrolul Ploiești, iar Constantin Stoica a recunoscut că situația este una delicată.

„Este un gol foarte important pentru mine, sub privirea celor din familia mea și a prietenilor care mi-au fost aproape. După rezultatele din urmă, toată lumea ne dădea ca victime sigure, dar noi încercăm la fiecare meci să ne formăm și să facem o treabă cât mai bună, iar la finalul campionatului să ne salvăm de la retrogradare. Un lucru care ne motivează este ca jucătorii tineri să ajungă cât mai repede la Liga 1 și nu numai ei, și noi care suntem un pic mai bătrâni.  

Salariile sunt foarte mici, dar am venit la Snagov să avem continuitate în fotbal, să ne punem pe picioare și de aici să plecăm la echipe mult mai bune, cum e Petrolul care își dorește promovarea. (n.r. întrebat despre situația financiară) Facem sacrificii, avem iubite, părinți, frați, nepoți, umblăm la alocațiile nepoților, nu avem ce să facem”, a spus Constantin Stoica, după meci. 

„Sunt doi patroni noi, cei de la Carmen București, de sezonul trecut. De mâine ne vom așeza la masă, facem o strategie de viitor deoarece media de vârsta este 20-22 de ani. Astăzi am jucat cu foarte mulți jucători tineri. Obiectivul de anul acesta este să scăpam de retrogradare. La anul poate se va face și stadionul promis. Vom anunța în cursul acestei saptămâni. 

Băieții nu și-au primit salariile până acum. Sunt salarii de ligi inferioare. Am vorbit cu noii patroni și săptămâna aceasta vor primi salariul pe iulie. Sunt băieți buni, de caracter, care vor să joace fotbal și să se afirme și nu pun banii pe primul plan”, a explicat și Valeriu Răchită, managerul general al Snagovului. 

Ovidiu Onosă, noul finanțator, are încredere în Sportul Snagov

Fostul finanțator al echipei de Liga 4, Carmen București, s-a declarat încrezător în viitorul echipei de la Snagov și în tinerii jucători pe care îi are în subordine. 

„Remiza de la Ploieşti este, clar, pentru noi, un adevărat restart la echipă, un punct de plecare stabil pentru viitor. Suntem entuziasmaţi de proiectul fotbalistic de la Sportul şi de potenţiul echipei. Dacă nu credeam în jucătorii Snagovului nu veneam aici în condiţiile în care cel puţin până la iarnă nu putem aduce alţi fotbalişti”, a spus Ovidiu Onosă, care l-a atras la Sportul Snagov, pentru susţinerea financiară a grupării, şi pe asociatul Bogdan Niculescu.

Jucătorii Petrolului, huiduiți de propriii suporteri

Pe finalul meciului, suporterii prezenți pe „Ilie Oană” le-au strigat jucătorilor lui Flavius Stoican „Jucați fotbal!”, fiind iritați de prestația modestă a Petrolului, iar la final, galeria i-a chemat la „raport”. Ultrașii le-au transmis să plece dacă nu sunt în stare să joace fotbal. 

Flavius Stoican însă și-a asumat vina pentru evoluția elevilor săi. 

„Am fost superficiali în tot ceea ce am făcut, de la început până la sfârşit. Am tratat meciul superficial, dar nu au vină jucătorii cât am eu, pentru că le ofer încredere. La antrenamente facem, vorbim, lucrăm trasee, muncim şi când vine meciul parcă avem un sac în spate. Eu sunt cel care trebuie să le dea sacul jos din spate şi să joace fotbal. Astăzi ne-am creat ocazii şi le-am tratat cu atât seninătate de zici că la fiecare minut venea ocazia. Asta e buba noastră şi eu trebuie să o reglez”, a recunoscut Flavius Stoican.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Vine „SMURD-ul” la U Cluj? Gigi Mulțescu, favorit să preia „șepcile roșii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  18 Septembrie 2019, 12:54

Echipa din PatriaHoților nu are nicio șansă de promovare!

rockyus
rockyus  •  17 Septembrie 2019, 15:13
Postat de Cornel Cantona pe 17 Septembrie 2019, 13:39

Nu sunt un fan înfocat al echipei. Este echipa din orașul meu. „Ultrașii” ne numesc pe noi, aștia care venim din cand in cand la stadion, suporteri de rezultat. Nu merg în deplasări. Am avut abonament la Petrolul vreo 3 ani și nu am ratat multe meciuri de acasă în acei ani. Am fost la câteva meciuri si când Petrolul a fost în ligile inferioare, însă acum prefer sa nu mai merg. Vreau sa vin la stadion în momentul în care se va juca fotbal și nu bambilici, în momentul în care fotbalistul, antrenorul, etc vor învata ca oamenii au venit să îi vadă pe ei cum performează (pentru ca acolo este locul lor de muncă). Să vin sa vad niste indolenți și nesimțiti pe timpul meu si pe resursele mele, nu o sa mai vada.

Cornele, nu te cantona in pesimism! Crezi ca baietii n-au vrut sa castige? Asta e! Cine credea ca FCSB bate la Craiova? Cu munca, rabdare si sudoare echipa va progresa! Rabdare si tutun!

comabi
comabi  •  17 Septembrie 2019, 14:40

Sa-i bati un cupa, la ei acasa, iar apoi sa faci 1-1 acasa, cu aceeasi echipa de copii... asta da contraperformanta a Petrolului :)))).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close