FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - CONCORDIA CHIAJNA 4-0

Petrolul speră

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

După victoria categorică de ieri, 4-0 cu Concordia, ploieştenii visează din nou la promovarea în Liga I

Petrolul arată o nouă faţă sub comanda lui Eusebio Tudor. Unul dintre cei mai tineri antrenori din liga secundă a reuşit să readucă la viaţă o formaţie aflată în comă. Deşi se află la 10 puncte de locul 2, prahovenii se gîndesc din nou la Liga I după parcursul din 2008, cînd au obţinut 7 puncte din 9 posibile.

"Speranţa nu a murit aici, la Ploieşti, dar eu, personal, prefer paşii mărunţi şi siguri. Desigur, sînt mulţumit de forma actuală a băieţilor şi de apetitul lor ofensiv, dar trebuie să rămînem la fel de concentraţi şi pe viitor." Antrenorul de 33 de ani e de părere că revenirea pe stadionul "Ilie Oană" a fost de bun augur. "E altceva. În sfîrşit, jucăm şi noi acasă, după ce în tur am evoluat la Moreni. Aici avem suporterii de partea noastră şi sîntem mult mai puternici", a explicat Tudor revirimentul "lupilor galbeni".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
 •  21 Martie 2008, 19:53

ba voi astia cu csm-ul sunteti o brigada de nebuni,petrolul este petrolul

 •  21 Martie 2008, 13:10

Adevaratul PETROLUL nu mai exista ! Pentru asta trebuie sa-i multumiti lui bercea. Dragul de el a dezafiliat clubul de la FRF in 2003. A inventat apoi struto-camila s.c. f.c. petrolul 1924, pe scheletul astrei ! O aberatie cu care a sperat sa cumpere simpatia suporterilor. A reusit doar cu cativa ignoranti care habar n-au pe ce lume se afla. Niciodata nu va fi PETROLUL aceasta aberatie care bantuie azi in B.

 •  21 Martie 2008, 09:13

Pamela, care nu esti Pamela de fapt, ti-am mai spus, ma gasesti la oricare meci al C.S.M. in peluza nord. Te astept, ca si in alte datzi, dar sunt mai mult decat sigur ca nu te va tine pasarica din gura sa vii acolo. Hai pa, iubi.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close