FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - U CLUJ 1-0

Petrolul - „U” Cluj 1-0 // VIDEO Reacția lui Robert Moldoveanu după golul superb: „La Dinamo am dat 8 așa” + Daniel Niculae, uimit de atacant: „A reușit o execuție foarte rară”

Robert Moldoveanu, Petrolul
Robert Moldoveanu, Petrolul

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 21:02

Robert Moldoveanu (20 de ani) a marcat singurul gol al partidei dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj, scor 1-0.

Atacantul a reușit un gol de zile mari, care, după spusele tânârului fotbalist, a fost exersat de multe ori la antrenamente.

„Sunt bucuros că am marcat din foarfecă, exersez foarte mult la antrenamente această execuţie şi sunt bucuros că am reuşit.

Mă axez foarte mult pe goluri din foarfecă, am vreo opt goluri la Dinamo şi la juniori şi vreau să dau şi mai multe", a declarat Moldoveanu după meci, la TV Telekom Sport.

"Am văzut o execuție foarte, foarte rară! A înscris dintr-un unghi incredibil și nici nu lovește mingea o foarte bine. Mai mult dă cu tibia. A avut curaj mult să dea așa!"
Daniel Niculae, fost atacant

 

Petrolul reușește o victorie importantă la primul meci cu Gheorghe Mulțescu pe bancă » Gol superb al lui Robert Moldoveanu

Vezi AICI programul etapei

 

Vezi AICI clasamentul din liga secundă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  31 Martie 2019, 11:36

E la Dinamo, cum să ajungă la oier??? E doar împrumutat la Petrolului

 •  31 Martie 2019, 11:35

Pe cine are impresar? Sa nu-l las la CSFB...

 •  31 Martie 2019, 08:53

SUPER GOL ....!!!!! PARCA E MAI APROAPE DE M'BAPE DECAT FLORINEL ....!!!!! :)))) DEMONSTREAZA PE ZI CE TRECE CA ARE MULTA VALOARE SI A TRECUT CU BRIO PESTE EPISODUL ACCIDENTARII ....!!!!! CATEGORIC, ESTE UNUL DIN LIDERII GENERATIEI SALE...!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează