FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - UTA 2-2

PETROLUL - UTA 2-2 // FOTO Imagini incredibile la Ploiești! Ionuț Popa a intrat pe teren să agreseze un jucător: "Îl strângeam de gât, îl omoram. Intram la închisoare!"

Captură TV Digi Sport +3   FOTO
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 21:36

Ionuț Popa (65 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, a avut o ieșire nervoasă la finalul egalului cu Petrolul, scor 2-2. Și-a alergat un jucător pe teren, apoi a oferit o declarație complet deplasată.

Fotbalistul care l-a scos din sărite pe Popa este Norbert Ianos (20 de ani), introdus pe teren în minutul 62 din repriza secundă.

"Am un jucător problemă, creează mereu o atmsoferă rea. La ultima fază, când orice spectator dădea gol, el a intrat cu o indolență caracteristică și a tras aiurea.

Temperamentul meu m-a făcut să îl strâng de gât. Îl omoram dacă îl prindeam. Intram la închisoare, scriam două cărți și ieșeam.

Își bate joc de întreg lotul. Eu vreau să fac treabă aici, el își bate joc de toți. Sunt antrenor, dau șanse în continuare, iar el își bate joc. E plecat, să plece la Ferencvaros.

E greu să mă calmez. M-au oprit jucătorii în vestiar. Este atât de flegmatic și atât de indolent, nu-i convine nimic. Niciun jucător nu îl suportă", a declarat Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Vezi și: Petrolul - UTA 2-2 // Ploieștenii urcă pe primul loc al Ligii secunde! Meci cu două penalty-uri și o eliminare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
mountytoma
mountytoma  •  23 Noiembrie 2018, 17:05
Postat de cpt.ahab pe 23 Noiembrie 2018, 11:40

Are legătură. Pentru că mie mi se pare că avem prea multe pretenții de la alții, punând la dispoziție material uman de slabă calitate. Uită-te în jurul tău. Ce vezi? Câți își cresc pruncii în spiritul corectitudinii, al muncii, al respectului, al răbdării și perseverenței. Vrem profesori buni, medici buni, ingineri buni, politicieni buni etc. dar crescuți de alții pentru a fi buni. Noi dăm societății niște loaze, dar profesorii lor trebuie să fie impecabili. Care-s "valorile" apreciate în familiile românilor? Fata "să se mărite bine", iar băiatul să prindă un post bun, cu bani mulți și efort puțin. Discutam cu un prof universitar, furios- nevoie mare , pe politicieni. Deși el își introdusese fiica în sistem direct pe post de lector, îi organizase concursul de post specific( înțelegi ce vreau să spun!), nepăsându-i că progenitura sa mediocră îi luase locul unuia mai competent. Să nu mai zic de alte fofilări specifice mediului universitar. Dar el era pretențios cu alții, chiar haștag inchizitor! Eu mă străduiesc să-mi cresc pruncii în spirit sănătos, sper să și reușesc. Fata practică echitație, un sport pretabil pentru fete. Deocamdată nu mi s-a plâns antrenoarea cum că ar fi indolentă sau superficială, pentru că noi o educăm să pună suflet în tot ceea ce face.

Respect maxim pentru acest comentariu!

mountytoma
mountytoma  •  23 Noiembrie 2018, 17:00

Ionut Popa are perfecta dreptate. UTA merita sa castige, dar a avut o mana moarta in teren, un jucator care si-a batut joc de doua ocazii clare de gol. Colegii trebuiau sa ii traga fiecare cate un sut in cour pentru nesimtirea de care a dat dovada!

marius.bxl
marius.bxl  •  23 Noiembrie 2018, 15:19

Bai popa tu esti deja ca ala de la botosani leo grozavu.diferenta ca ala din liga 1 a ajuns in B, tu vei ajunge in c

Vezi toate comentariile (24)
Comentează