FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Planuri pentru Liga 1! Un club din Liga a 2-a mută decisiv pe piața transferurilor: "Aducem 5 jucători săptămâna asta"

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 13:52

Dunărea Călărași își reia pregătirile în vederea abordării returului eșalonului secund doar cu gândul promovării în prima ligă.

Dan Alexa și conducerea clubului au perfectat detaliile legate de parcurgerea antrenamentelor înaintea debutului în partea secundă a întrecerii.

Cu două mișcări sigure până acum, venirile lui Dobrosavlevici și Spehar, și cu Alex Stoica foarte aproape de revenire, călărășenii privesc cu optimism către promovare.

”Până la finalul acestei săptămâni vom mai semna cu alți 5 jucători importanti care vor completa efectivul nostru. Am făcut eforturi mari pentru asigurarea unui calendar al pregătirii la cele mai bune cote.

Echipa noastră va merge în Antalya pentru un cantonament pe parcursul căruia se vor disputa și patru partide amicale. O altă veste bună este legată de preluarea stadionului de către Consiliul Județean Călărași care îl va aduce, până la vară, la nivelul cerut pentru prima ligă”, a punctat președintele Dunării, Florin Brișan, la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează