FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

Primarul Cătălin Cherecheș, reacție devastatoare după ratarea promovării: „V-ați bătut joc de Baia Mare! Vă garantez că o să simțiți acest lucru”

Primarul Cătălin Cherecheș a ordonat desființarea echipei de seniori și vrea să redirecționeze banii către un centru de copii și juniori.
Primarul Cătălin Cherecheș a ordonat desființarea echipei de seniori și vrea să redirecționeze banii către un centru de copii și juniori.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 18:40 / Actualizat marti, 11 august 2020 18:56

CS Minaur Baia Mare a ratat promovarea în Liga 2, fiind învinsă de Comuna Recea la baraj (2-1, 1-2, 4-3 după penalty-uri). Echipa a fost desființată la dorința primarului Cătălin Cherecheș.

Primarul Cătălin Cherecheș a ordonat desființarea echipei de seniori și vrea să redirecționeze banii către un centru de copii și juniori. Edilul a avut o reacție extrem de dură la adresa responsabililor clubului de fotbal. 

Cătălin Cherecheș, reacție dură după ratarea calificării

„În primul rând vreau să vă mulțumesc celor de la echipa de fotbal că v-ați bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă dați seama că v-ați bătut joc de voi. Vă garantez că o să simțiți acest lucru! 

Din acest moment echipa de fotbal este desființată. Stadionul se închide și intră în reabilitare. Așa se va întâmpla și cu cele două terenuri situate în incinta Colegiul Aurel Vlaicu. Domnul Dorin Toma va fi coordonatorul Academiei de Fotbal pentru copii și juniori. Ne vom desfășura activitatea sub această titulatură de Academia de Fotbal a Municipiului Baia Mare, care va fi cu titlu gratuit pentru toți cei care vor dori și vor fi selectați să își desfășoare activitatea sportivă în cadrul acesteia. Bineînțeles urmează să selectăm antrenorii și să stabilim exact modul în care vom consolida acest lucru.

Consider demis Consiliul de Administrație al clubului, urmând ca în cazul în care membrii acestuia nu își vor înainta demisiile de onoare să procedăm la dizolvarea acestuia prin Consiliul Local, respectiv la numirea noii structuri de conducere, capabilă să managerieze așa cum se cuvine întreaga activitate sportivă și să aducă rezultate pe măsura așteptării întregii comunității”, a declarat Cătălin Cherecheș, conform Baia Mare TV. 

VIDEO. UTA și FC Argeș au promovat în Liga 1! Imaginile bucuriei de la Pitești

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Planul răzbunător al lui Gigi Becali e la mâna FRF! Federația decide dacă FCSB luptă cu CSA Steaua

VIDEO Fost căpitan la Rapid, culisele rupturii de Giulești: “Dădeau vina unii pe alții. Șumudică s-a opus să revin la prima echipă!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 August 2020, 00:12

Ce diferență între Oradea și Baia Mare

niculaemoromete
niculaemoromete  •  11 August 2020, 21:16

Ar fi fost bine ca relatarea sa descrie si angajamentele consiliului de administratie destituit de Primar. Altfel pare un abuz de putere sau o frustrare generata de hotie neimpartasita!

alexpescaru
alexpescaru  •  11 August 2020, 21:06

Dom' primar, , cred că o s-o ***...Vei fi dat în judecată inclusiv pentru aceste declarații, vei pierde fără drept de apel și o vei lua în goarnă și la alegeri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează