FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - METALOGLOBUS 0-0

PETROLUL - METALOGLOBUS 0-0 // Primul oficial care vrea să-și dea demisia de la Petrolul: „Nu este o decizie la cald”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 21:18

Petrolul și Metaloglobus au remizat în etapa a 20-a din Liga 2, scor 0-0, și suporterii „găzarilor” au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Totuși, cel care vrea să părăsească echipa este președintele Marius Stan (62 de ani).

Marius Stan ar fi declarat în emisiunea „Neconvențional”, de la Ploiești TV, că e gata să-și dea demisia la finalul sezonului.

„Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează, şi o să promoveze!, sunt decis să părăsesc gruparea şi să-mi văd de viaţă!

Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea şi veţi vedea că o voi respecta!”, ar fi spus Marius Stan, conform postării de pe Facebook a moderatorului emisiunii, Cristian Anghelescu.

Petrolul ocupă locul 5 în Liga 2 după 19 meciuri, cu 31 de puncte. Lider e UTA Arad, cu 38 de puncte, fiind urmată de CS Mioveni, 34, și Rapid, 32.

Vezi și:

LIGA 2, etapa #20 // Petrolul ratează șansa de a urca pe podium » Fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kamouniyak
kamouniyak  •  03 Decembrie 2019, 09:55
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 02 Decembrie 2019, 22:13

Stoican e un antrenor extrem de slab,e la mare concurență cu Alexa,cu deosebirea ca primul are de multe ori "convulsii" verbale și o gargara mai ceva ca floraresele de la Obor.Cu el Petrolul nu va promova vreodată pentru că omul nu are treaba cu meseria de antrenor.Dovada?Rezultate nefaste cu un lot bun pentru divizia secundă.

Nu stiu daca poti sa zici de Stoican ca e antrenor slab cand el a facut lotul acela despre care zici ca e un lot bun penttu Liga a 2-a. Adica, chiar nu mai stia nimeni de Gavrila si el l-a adus. Si pe Alexandru Munteanu si pe Blanaru si pe ceilalti. Inca nu s-a terminat campionatul. Hai sa-l judecam dupa aceea

180190845824463
Mihnea Iorga  •  02 Decembrie 2019, 22:49

A fugi de responsabilitate e cel mai usor lucru de pe pamant, daca Petrolul nu promoveaza, sa ramana la club si sa lucreze pe minim pe economie pana cand echipa revine in Liga 1. Altfel de la vara se duce pe la alt club, isi negociaza alt salariu baban, daca iese pasenta foarte bine, daca nu, mai incearca si la altii si tot asa...

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  02 Decembrie 2019, 22:29

Stan ăsta a furat pe unde a fost ... Tălhar de calibrul lui e doar Adrian Năstase ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează