FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Daniel Pancu, furios după Poli - Rapid: „Cu maniera asta de arbitraj, nu îmi mai propun promovarea!” » Doi jucători au ajuns la spital

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 15:23

ASU Poli Timișoara și Rapid au terminat la egalitate, 0-0, în etapa a 23-a din Liga 2. Derby-ul frăţesc la nivel de galerii s-a jucat în fața a 6.000 de spectatori. Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a considerat că echipa sa a fost din nou dezavantajată de arbitraj. 

Duelul a început cu o accidentare gravă. Fundaşul timişorean Alexandru Cherecheş a fost lovit în zona capului de către Robert Băjan, iar cel din urmă a fost eliminat de arbitrul Florin Mazilu.

Deşi jucătorul gazdelor şi-a recăpătat simţirile cu greu în ambulanţă şi nu putea să vorbească, vestea bună de la spital e că nu are hemoragie, dar tânărul fotbalist de 22 de ani nu-şi amintea nimic de la meci. Băjan, care putea merge pe propriile picioare, a ajuns şi el mai târziu la unitatea medicală din preajma arenei, având nevoie doar de câteva copci. 

RAPID. Daniel Pancu, furios după Poli - Rapid: „Cu maniera asta de arbitraj, nu îmi mai propun promovarea!” » Doi jucători au ajuns la spital

Daniel Pancu: „Nu îmi mai propun promovarea! Rapid nu a fost niciodată dezavantajată așa”

După meci, Daniel Pancu a criticat în termeni duri arbitrajul. Antrenorul a considerat că nu era indicat cartonaşul roşu primit de Bejan și spune că simte că Rapidul e vânat.

 „Eliminare total eronată! Nu cred că vreodată în istorie Rapidul a dezavantajată ca în acest sezon! Promovarea va fi foarte grea! Cu maniera asta de arbitraj, nu de azi, ci de la începutul campionatului, eu nu mai îmi propun promovarea! Îmi dau seama că e imposibil astfel. Îmi propun să construiesc pentru sezonul viitor.

Din ce am înțeles, la Djuric e penalty, la Drăghiceanu nu știu dacă a fost. A mai fost și un fault la Sefer, în prima repriză, pe linia de 16. Sunt lucruri care contează, iar la final contează enorm. E greu să joci marţi (n.r. cu Turris, 0-0) o repriză cu un om mai puţin şi duminică aproape un meci întreg. 

Eu nu am mai trăit aşa ceva de mult. Dacă aş fi fost la o echipă mică aş fi înţeles. Echipele mici sunt de obicei dezavantajate de astfel de decizii, dar sunt multe şi nu înţeleg. Mesajul meu pentru suporteri e să fie mândri de aceşti jucători”, a concluzionat Pancu.

Citește și:

Prima reacție a tânărului agresat la metrou de fanii lui Rapid: „Mi-au zis «Coronavirus. Du-te acasă, virusule!” » Ce mesaj a primit de la galerie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  01 Martie 2020, 20:58

PANCULE ITI REAMINTIM CA AI AFIRMAT SUS SI TARE CA DACA SE RATEAZA PROMIVAREA PLECI. DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTI O NULITATE PROFESIONALA, ....NUMAI TU POTI SA VEZI IN LESINATUL SEFER SI IN RUDIMENTARUL LAZAR FOTBALISTI !! AI ONOARE SI DEMISIONEAZA !

andrei.f
andrei.f  •  01 Martie 2020, 20:28

Tot arbitrii sireacii !

645021972978804
Murgu Cristian  •  01 Martie 2020, 20:05

Plecati cu totii ,antrenori,jucatori oficiali(burca,manea).,nu aveti valoare sa representati acest club.In 2 ani nu ati reusit un transfer,dar ati reusit sa indepartati multi rapidisti mult mai priceputi si mai reprezentativi decat voi.RUSINE!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează