FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Anunț-surpriză la Rapid: „George Copos este lângă echipă”

George Copos +39   FOTO
George Copos

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 15:34 / Actualizat marti, 18 mai 2021 15:41

George Copos (68 de ani), fostul patron de la Rapid, rămâne aproape de echipa din Giulești.

Luni, Rapid a promovat în Liga 1 după 6 ani petrecuți în ligile inferioare din România. Înainte de meciul cu FC U Craiova din penultima etapă a play-off-ului ligii secunde, scor 1-3, rapidiștii au primit încurajări din partea lui George Copos, fostul patron al clubului.

Copos continuă să fie aproape de Rapid, spune antrenorul Mihai Iosif, deși nu mai ocupă o funcție oficială de conducere.

Mihai Iosif: „Domnul Copos este lângă Rapid”

„Domnul Copos este lângă Rapid, chiar și ieri, înainte de meci, am vorbit cu dânsul. Ne-a urat succes, chiar este din toate punctele de vedere alături de noi. Nu a fost la meci pentru că a avut niște probleme, dar este la Rapid. Emoțional este implicat enorm”, a spus „Miță” Iosif la emisiunea „Liga DigiSport”.

Luni, după meciul de la Buftea, despre Copos a vorbit și Răzvan Lucescu, prezent la partida „alb-vișiniilor”. 

„Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid! E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a spus Lucescu. 

  • George Copos a fost finanțator al clubului Rapid între 1992 și 2013. Cu Copos în fruntea clubului, Rapid a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006 și a cucerit 10 trofee: două titluri în Liga 1, patru Cupe ale României și patru Supercupe.

VIDEO Răzvan Lucescu, după promovarea Rapidului: „E păcat că domnul Copos nu a fost mai fost lângă Rapid”

Mai multe știri despre Rapid:

Patronul Rapidului anunță în ce condiții va vinde jucători la FCSB: „Doar dacă dau atât!”

Răzvan Lucescu, la Rapid? » Declarația făcută după promovarea în Liga 1: „Nu știm ce ne oferă viața”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
2457921934218538
Constantin Nica  •  18 Mai 2021, 22:43
Postat de gido pe 18 Mai 2021, 22:29

copos e langa echipa!!! si razvanel e tot pe acolo...copos, pazeste-ti fundul, ca razvanel te iubeste tare, asa a declarat!!!

Tu relatezi experiențele celei care te-a fătat?

gido
gido  •  18 Mai 2021, 22:29

copos e langa echipa!!! si razvanel e tot pe acolo...copos, pazeste-ti fundul, ca razvanel te iubeste tare, asa a declarat!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  18 Mai 2021, 19:56

In pauza meciului servim savarine. Bune, bunicele . Succes Rapid ! Succes FCU Craiova si CS U Craiova.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează