FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - GLORIA BUZĂU

RAPID - GLORIA BUZĂU 3-2 // VIDEO Daniel Pancu s-a enervat după victoria cu Buzău: „Lăsați-mă cu toți foștii rapidiști! Sunt sătul” » Anunță tactica pentru meciul din Cupă

Articol de , - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 15:06

Rapid a câștigat meciul cu Gloria Buzău, 3-2, dar Daniel Pancu a făcut o criză de nervi la final. 

Antrenorul Rapidului s-a enervat după ce Astra și FC Voluntari nu i-au lăsat pe giuleșteni să joace pe stadioanele lor meciul de azi. 

Lăsați-mă și cu foștii rapidiști de la alte echipe că sunt sătul! La televizor sunt toți rapidiști. E o minune că avem atâtea puncte acasă, având în vedere pe ce teren jucăm. Pe o suprafață bună, Rapid e cu totul altă echipă. Jucătorii ăștia sunt niște eroi!

Cu Petrolul și UTA vom juca aici, în Regie. La meciurile alea, publicul e mai important decât gazonul. Dacă e nevoie, jucăm cu mingi pe sus”, a spus Pancu.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

„În Cupă nu bag titularii” 

Daniel Pancu a vorbit și despre duelul cu Gloria Buzău, dar și despre următorul meci, cel din Cupă, cu Poli Iași, joi, ora 18:45.

„Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, mai ales modul în care am luat golurile. Dar am reușit să revenim, ceea ce nu e ușor. Am avut atitudine. Am câștigat contra celei mai bune echipe pe care am întâlnit-o până acum.  

A fost o rivalitate pentru că s-au întâlnit un antrenor rapidist cu unul stelist. I-am văzut iritați la final pe cei de la Buzău. Era normal să vină să vrea s-o bată pe Rapid. Acum merg la Buzău să joc în Cupă. Cu Poli Iași, vor evolua cei care au jucat mai puțin sau deloc. Dacă jucam la București, băgam titularii”, a adăugat antrenorul. 

MATCH PREVIEW RAPID - POLI IAȘI

Vezi și:

VIDEO Tactica lui Mircea Lucescu a funcționat :D Îl „amenințase” pe Pancu înaintea meciului: „Dacă nu baţi azi, te omor!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mrtweaks
mrtweaks  •  22 Septembrie 2019, 17:40
Postat de spartcapus pe 22 Septembrie 2019, 17:27

La mintea ta de gigist incet ce altceva puteai elucubra?

Omul facea referire la John McClane din Die Hard aka Greu de Ucis, nu stiu ce *** va ambalati imediat. Bea o bere sa te relaxezi. :-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartcapus
spartcapus  •  22 Septembrie 2019, 17:27
Postat de deusdat pe 22 Septembrie 2019, 16:11

Die hard Pancone.

La mintea ta de gigist incet ce altceva puteai elucubra?

adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2019, 16:43

Pancu trebuie sa invete ca exista o diferenta mare intre RAPIDIST si "jucator care a evoluat la Rapid". Iar in fotbal toti sunt din gura rapidisti/steliti/dinamovisti in functie de cluburuile la care au jucat, dar ii vezi cate parale fac in momentul in care clubul ar avea nevoie de o mana de ajutor. De exemplu Voicu chiar a demonstrat ca este un MARE RAPIDIST cand a venit sa joace la liga a patra desi ma putea lejer lua salariu de liga 1 de pe la Voluntari samd. Altii in schimb...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează