FOTBAL  »  LIGA 2  »  

RAPID - GLORIA BUZĂU 3-2 // VIDEO „Rapid e cel mai bun adversar pe care l-am avut până acum”. Ce crede Ilie Stan că-i mai trebuie pentru promovare

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 16:58

Ilie Stan a tras concluziile după meciul nebun din Regie, pierdut de Gloria Buzău cu Rapid, scor 2-3. În ciuda faptului că buzoienii au condus de două ori, au plecat de la București fără niciun punct. 

"A fost presiune mare. Jucătorii mei își doreau să câștige azi împotriva unei echipe foarte bune, cu o tradiție extraordinară, cu niște suporteri nemaipomeniți. A ieșit un spectacol frumos, cu două echipe care își propun să joace fotbal mereu".  

Fostul tehnician de la FCSB a lăudat echipa lui Daniel Pancu, formație care a strâns 16 puncte, tot atâtea câte are și Buzăul. "Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum. Diferența a fost făcută de publicul care i-a împins de la spate și alte câteva greșeli pe care noi le-am făcut". 

"Nu știu ce echipă folosește CFR. Are mulți jucători pe care îi va menaja. Dar nu cred că se vor da la o parte din a-și dori să câștige contra FCSB-ului. Cred că va fi un spectacol frumos, pentru că și FCSB vine după două victorii" 
Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău  

Gloria Buzău nu are drept de promovare în acest sezon, însă Ilie Stan e concentrat pentru a forma o echipă suficient de puternică pentru a se bate în sezonul următor la locurile care duc în Liga 1. 

"Mi-e greu să-i motivez, dar chiar dacă nu avem drept de promovare eu încerc să formez o echipă pentru anul viitor, să ne obișnuim cu Liga a 2-a și de la anul să fim mult mai puternici. Trebuie să învățăm din greșeli pentru anul viitor". 

"Rapidul poate promova dacă mai aduce 2-3 jucători. Are avantajul publicului. A, și le mai trebuie un teren mai bun. Pancu are dreptate cu suprafața de joc. Nici mie nu mi-a plăcut gazonul de aici pentru că suntem o echipă de posesie" 
Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău 

CUM A COMENTAT DANIEL PANCU

MATCH PREVIEW RAPID - POLI IAȘI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close