FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - REȘITA

RAPID - REȘITA // VIDEO Daniel Pancu și-a luat gândul de la primul loc: „Va fi greu s-o prindă cineva pe UTA” + ce problemă a identificat la echipa sa

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 11:49

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu CSM Reșița, care va avea loc duminică.

Rapid e pe locul 3, cu 37 de puncte, dar Pancu și-a luat gândul de la primul loc, ocupat de UTA. „Bătrâna Doamnă” are un avans de 10 puncte față de giuleșteni și pare că s-a desprins decisiv spre promovarea în Liga 1. Antrenorul giuleștenilor a vorbit și despre situația la zi a echipei sale, cea care n-a înscris niciun gol în 2020 (0-0 cu Turris și 0-0 cu ASU Poli). 

„Am rezolvat o problemă pe care o aveam în turul de campionat. Primeam goluri multe, dar acum nici n-am mai reușit să marcăm. E prea mult, pentru o echipă precum Rapid, să nu reușească să marcheze două meciuri la rând.

Așteptăm publicul în număr mare la meci. Avem probleme, ambii fundași dreapta sunt suspendați, dar vom găsi soluții. Nu-mi stă în caracter să caut alibiuri când vine vorba despre arbitraj. Nu ne plângem, doar că, la final de campionat, unele lucruri ar putea fi decisive. 

Va fi greu s-o mai prindă cineva pe UTA. Noi ne luptăm pentru locul 2. Mai presus decât valoarea antrenorului, ce a contat decisiv la acea echipă e modul în care s-a organizat”, a declarat Pancu, în timpul conferinței de presă. 

Vezi și: 

FC Argeș bifează o lovitură de imagine în plin sezon » Un jucător emblematic a fost cooptat în staff

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
argus
argus  •  06 Martie 2020, 19:58

Din greseala, am scris "....s-ar putea sa retrogradezi echipa in Liga 2-a! ce-ai sa mai spui atunci? Dar "nen-tu Corsicanu"?)!" in loc de " ...Liga 3-a". Profit de ocazie sa adaug "puschea pe limba"! Saslutari suporterilor care nu cred in "suiti-i pe garduri" si nici in "sa le tremure chilotii"!

argus
argus  •  06 Martie 2020, 19:53

Pancule, nu te "descuraja"! Da-i-nainte cu "suiti-i pe garduri" si cu "sa le tremure chilotii pe ei", pana ce o sa obtii "rezultate", pe masura (ne)priceperii tale! Te-ai legat de scaun ("legaturi" facute de "pretinul" Corsicanu!)! Cum vine asta Pancule "E prea mult, pentru o echipă precum Rapid, să nu reușească să marcheze două meciuri la rând"? Prea mult pt. Rapid SAU, PREA MULT PENTRU UN ANTRENOR cu macar o BRUMA DE DEMNITATE? O spui ca si cum echipa dadea goluri, ceea ce, statistica te contrazice! "Zmecheria" pare a fi ca nu ai contractul conditionat de atingerea unui obiectiv? Daca-i asa, "pupa-i mana" lui Burcea si Tudorache (sau invers?). Esti cel mai norocos antrenor, care nu performeaza si nu este schimbat (sau DAT AFARA!?). Nu vreau sa fac pe Casandra, prezicand cel mai prost, greu an pt. Rapid (in care s-ar putea sa retrogradezi echipa in Liga 2-a! ce-ai sa mai spui atunci? Dar "nen-tu Corsicanu"?)!

xxrapi
xxrapi  •  06 Martie 2020, 17:41

Vin si intreb,chiar si pe magureanu,magura, ma scuzati. In acest campionat in care/ce meci RAPIDUL ANTRENAT DE PANCU a jucat un fotbal frumos,fluent,cu scheme de joc,cu faze de poarta? Poate nu stiu eu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează