FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS 0-0

RAPID - TURRIS 0-0 // Fanii giuleștenilor, gest ȘOCANT la metrou! Au umilit un tânăr asiatic, pe care-l considerau purtător de coronavirus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 14:05

În drum spre stadionul din Voluntari, acolo unde Rapid a remizat cu Turris, scor 0-0, fanii echipei lui Daniel Pancu au fost autorii unui moment reprobabil.

În stația de metrou „Aurel Vlaicu”, suporterii Rapidului au batjocorit un tânăr asiatic, pe care l-au înjurat, scuipat și pe care, ulterior, l-au dat jos din tren, potrivit a1.ro. Cel mai probabil, ultrașii l-au asociat pe tânăr cu epidemia de coronavirus care a pornit din China.

Incidente neplăcute s-au petrecut și în timpul meciului, după ce rapidistul Ionuț Voicu a fost eliminat pentru o intrare agresivă. Fanii giuleștenilor au pornit haosul, au aruncat cu obiecte spre jucătorii lui Turris și au fost la un pas să se „încaiere” cu forțele de ordine.

VEZI ȘI:

RAPID - TURRIS 0-0 // Erik Lincar recunoaște că i-a înjurat pe suporterii adverși: „Nu e posibil să te scuipe și să arunce cu bani în tine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (59)
octavianus
octavianus  •  27 Februarie 2020, 14:26

vad tot felul de "denumiri" ultras, grupare nu stiu de care, radicalii nu stiu cum, copiem tot ce este mai prost ca de obicei de afara si ne scapa esentialul ca fotbalul este un joc, ca lumea face sport sau vine la stadion ca sa se simta bine sa se distreze, tot ce este in afara fenomenului si ma refer la acesti "suporteri" denatureaza, deranjeaza, pateaza IN SPETA CULORILE UNUI CLUB si atrage dezaprobarea tuturor. eu am o mare problema cu acesti "suporteri" ai Rapidului care au facut MULT MAI MULT RAU DECAT BINE echipei, in momente grele, amenzi, meciuri cu portile inchise si le cer raspicat daca sunt smardoi sa stea acasa sau sa se smardoiasca intre ei, departe de ceea ce inseamna RAPID si mai mult ca orice sa nu mai profaneze insemnele RAPIDULUI pentru ca ei asta fac PROFANEAZA istoria si spiritul numit RAPID BUCURESTI ! nu vorbesc de educatie sau de caracter, intr-o tara in care educatia este mereu pe ultimul loc in programul de guvernare iar fondurile din PIB sunt mereu cele mai mici...nu poti cere mai mult decat ce vezi in jurul tau.....HAOS ! FRZ !

267911416890124
Daniel Cara  •  27 Februarie 2020, 08:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visiniujohn
visiniujohn  •  27 Februarie 2020, 07:47

Vrem o filmare,poza ceva? Sa nu ziceti ca nu aveti... Ca de "surse" suntem satuli din partea voastra

Vezi toate comentariile (59)
Comentează