FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Daniel Niculae, despre Rapid: „Farmecul vieții? Poate cu aspacardin” :)

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 16:35

Rapid a câștigat 5-1 cu CS Mioveni, liderul ligii secunde până ieri, însă Daniel Niculae așteaptă mai multe de la echipa pe care o iubește. Fostul atacant al giuleștenilor chiar a glumit pe seama experiențelor pe care le trăiește acum, ca simplu fan al echipei.

Rapidul pierde la ultima clasată, apoi câștigă cu prima clasată. Farmecul vieții? Poate cu aspacardin. Dă-l în colo de farmec! E oglinda perfectă a ligii secunde, mai ales în acest sezon, pentru că sunt foarte multe în lupta pentru promovare, dar puține, maximum două, a căror exprimare e diferită față de celelalte. Adică să aibă șanse mari de promovare.

E un grup de echipe bune care pot încurca pe oricine. Rapidul face parte din aceste echipe. Ea poate face un pas înainte cu trecerea meciurilor. Din păcate, până în prezent n-am avut un meci în care să dominăm din primul până în ultimul minut, care să fie la discreția noastră. OK, am avut meciul de ieri cu Mioveni, 5-1, care e cel mai bun al sezonului. Dar nici în acest meci n-am avut o dominare din toate punctele de vedere. Sunt multe lucruri de pus la punct, iar eu am încredere că se vor rezolva”, a declarat Daniel Niculae.

Rapid ocupă locul 6 în Liga a 2-a, cu 25 de puncte, 6 sub liderul UTA, care are și un meci mai puțin și 3 sub Petrolul, care este pe poziția a 3-a, cea care asigură prezența la baraj.

CITEȘTE ȘI:

Stadionul Rapidului își schimbă numele?! Arena se poate numi „Rapid-Necula Răducan” » Fostul portar, noul consilier al lui Gică Popescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close