FOTBAL  »  LIGA 2  »  

RAPID // VIDEO Tactica lui Mircea Lucescu a funcționat :D Îl „amenințase” pe Pancu înaintea meciului: „Dacă nu baţi azi, te omor!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 13:22

Rapid a învins Gloria Buzău, scor 3-2, în singurul meci al zilei din eșalonul secund. La confruntarea din Regie a fost prezent, ca de fiecare dată la meciurile disputate acasă de giuleșteni, și Mircea Lucescu.

Înainte de startul partidei din Regie, Mircea Lucescu și Daniel Pancu s-au întâlnit în curtea micuței arene. Pancu a mers să-şi salute fostul antrenor, moment în care Mircea Lucescu i-a transmis, cu zâmbetul pe buze: "Dacă nu baţi azi, te omor pentru ce mi-ai făcut!". Imaginile au fost surprinse de Telekom Sport.

Echipele de start

Rapid: Tătaru - Voicu, Bonnin, Mallo, Oanea - Djuric, Jorza, Lazăr -  Sefer, Roskopf, Hlistei 
Rezerve: Achiriloaei, Manole, Drăghiceanu, Pănoiu, Crețu, Goge, Labeau
Antrenor: Daniel Pancu

Gloria Buzău: Stoian - Gît, Candrea, Ioniță, Nedelea - Balgiu, Luptak - V. Alexandru, D.Munteanu, Tucaliuc - Huiban 
Rezerve: Balaur, Catană, Vîlsan, Enescu, Godin, Chipirliu, Constantinescu 
Antrenor: Ilie Stan

MATCH PREVIEW RAPID - POLI IAȘI

Ieri, în preziua meciului, Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, susține că a vorbit cu Mircea Lucescu și i-a transmis acestuia că-l așteaptă la formația din Liga 2 alături de el. 

Am vorbit şi acum înainte de conferinţă cu nea Mircea Lucescu şi i-am transmis că oricând este binevenit. Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru fotbalul mondial. Oricând e binevenit alături de noi. Orice sfat de la el nu poate fi decât de ajutor. 

Pentru mine a însemnat enorm de când venea la meciurile de Liga 3, dar şi pentru jucători şi pentru suporteri. E un monument şi va rămâne un monument. Trebuia să am săptămâna aceasta o întâlnire cu domnul primar, dar o amân pentru săptămâna viitoare, dacă voi avea timp”, a declarat Daniel Pancu.

"Am ajuns la un nivel şi nu văd cum aş putea găsi o echipă în campionatul nostru unde să vin şi să încep un proiect. Rapid şi Dinamo vor rămâne mereu în sufletul meu, dar am alte planuri. Să nu mă considerați arogant"
Mircea Lucescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  23 Septembrie 2019, 07:40

Da' ce i-ai facut Pancone?

1810515209175322
Vasile Gandacu  •  23 Septembrie 2019, 00:34

Sincer si de bun simț. Nicidecum arogant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează