LIGA 2

RAPID // VIDEO Tactica lui Mircea Lucescu a funcționat :D Îl „amenințase” pe Pancu înaintea meciului: „Dacă nu baţi azi, te omor!”

Duminica, 22 Septembrie

Rapid a învins Gloria Buzău, scor 3-2, în singurul meci al zilei din eșalonul secund. La confruntarea din Regie a fost prezent, ca de fiecare dată la meciurile disputate acasă de giuleșteni, și Mircea Lucescu.

Înainte de startul partidei din Regie, Mircea Lucescu și Daniel Pancu s-au întâlnit în curtea micuței arene. Pancu a mers să-şi salute fostul antrenor, moment în care Mircea Lucescu i-a transmis, cu zâmbetul pe buze: "Dacă nu baţi azi, te omor pentru ce mi-ai făcut!". Imaginile au fost surprinse de Telekom Sport.

Echipele de start

Rapid: Tătaru - Voicu, Bonnin, Mallo, Oanea - Djuric, Jorza, Lazăr -  Sefer, Roskopf, Hlistei 
Rezerve: Achiriloaei, Manole, Drăghiceanu, Pănoiu, Crețu, Goge, Labeau
Antrenor: Daniel Pancu

Gloria Buzău: Stoian - Gît, Candrea, Ioniță, Nedelea - Balgiu, Luptak - V. Alexandru, D.Munteanu, Tucaliuc - Huiban 
Rezerve: Balaur, Catană, Vîlsan, Enescu, Godin, Chipirliu, Constantinescu 
Antrenor: Ilie Stan

MATCH PREVIEW RAPID - POLI IAȘI

Ieri, în preziua meciului, Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, susține că a vorbit cu Mircea Lucescu și i-a transmis acestuia că-l așteaptă la formația din Liga 2 alături de el. 

Am vorbit şi acum înainte de conferinţă cu nea Mircea Lucescu şi i-am transmis că oricând este binevenit. Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru fotbalul mondial. Oricând e binevenit alături de noi. Orice sfat de la el nu poate fi decât de ajutor. 

Pentru mine a însemnat enorm de când venea la meciurile de Liga 3, dar şi pentru jucători şi pentru suporteri. E un monument şi va rămâne un monument. Trebuia să am săptămâna aceasta o întâlnire cu domnul primar, dar o amân pentru săptămâna viitoare, dacă voi avea timp”, a declarat Daniel Pancu.

"Am ajuns la un nivel şi nu văd cum aş putea găsi o echipă în campionatul nostru unde să vin şi să încep un proiect. Rapid şi Dinamo vor rămâne mereu în sufletul meu, dar am alte planuri. Să nu mă considerați arogant"
Mircea LucescuCum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (2)

ray51  •  23 Septembrie 2019, 07:40

Da' ce i-ai facut Pancone?

Vasile Gandacu  •  23 Septembrie 2019, 00:34

Sincer si de bun simț. Nicidecum arogant.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1