FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Daniel Pancu, crize de nervi în timpul meciului, resemnat la interviu: „Ni se refuză penalty în fiecare meci”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 19:31

Daniel Pancu (42 de ani) a comentat înfrângerea echipei sale, scor 1-2 în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a șasea a Ligii 2. 

Rapidiștii au cerut penalty în partea a doua a jocului, dar arbitrul a considerat că a fost contact între jucători în afara careului, motiv pentru care a acordat doar lovitură liberă. Antrenorul giuleștenilor a făcut crize de nervi pe marginea terenului, dar la interviul de după meci s-a arătat resemnat. 

„Așteptam mai mult de la jucătorii din atac, pentru că ocaziile le avem, dar nu marcăm. Penalty noi avem în fiecare meci, dar chiar nu e problema mea arbitrajul. Nu o să dau în viața mea vina pe arbitraj. Dacă marcăm 3-4 goluri meci de meci, putem să avem penalty-uri și nu mă supăr (n.r. dacă arbitrul nu acordă penalty). Era toată lumea supărată, era înmormântare în vestiar. Doar prin muncă și precizie la finalizare vom reuși”, a spus Daniel Pancu, la TV Digi Sport. 

A fost a doua înfrângere pentru Rapid în acest sezon al Ligii 2, după cea cu liderul Turris Turnu Măgurele, scor 1-3.

CLASAMENTUL LIGII 2

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Daniel Pancu, crize de nervi în timpul meciului, resemnat la interviu: „Ni se refuză penalty în fiecare meci”

VEZI ȘI:

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Ionuț Voicu, discurs dur la finalul meciului: „Sunt frustrat pentru că nu dăm totul! Cine nu știe spiritul, să-l învețe!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cristi05
cristi05  •  08 Septembrie 2019, 11:58

Pentru mine, aceasta echipa infiintata in 2017 nu e Rapid. Iar Pancu este folosit de altii stiindu-se ca putini rapidisti il vor ataca; problema lui este ca nu poate gestiona aceasta situatie: nu este pregatit pentru meseria de antrenor; a ajutat la eliminarea lui Schumacher, Niculae si Maftei; a refuzat ajutorul altor rapidisti; i-a eliminat pe cei cu care a promovat; din pacate pentru el, daca nu se trezeste la timp, probabil o sa strice tot ce a realizat ca jucator.

miki123
miki123  •  08 Septembrie 2019, 09:28
Postat de Radulescu Horatiu pe 07 Septembrie 2019, 21:26

Acest Rapid post faliment este o echipă de partid.Din această aliantă PSD-Rapid a rezultat natural și firesc ciuma roșie-neagră!

Mai răduleasco.......*** este fîcîsîbî și suporterii lor! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

832340336969683
Nello Milano  •  08 Septembrie 2019, 00:38

Dece dai vina pe arbitru și nu pe ...viciul vostru ...Pariurile ! Sunteți o cloaca de *** după castiguri ușoare și ...trai luxos ! Sper sa va viziteze DNA-ul *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează