FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENT

RAPID // Rapidiștii, blocați în Turcia! Giuleștenii urmau să vină în țară cu un avion al companiei care deținea și aeronava care s-a rupt în bucăți la Istanbul

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 14:26

Rapid trebuia să se întoarcă azi în țară din cantonamentul din Antalya, dar giuleștenii s-au văzut nevoiți să mai rămână o zi în Turcia, din pricina incidentului care a dus la închiderea aeroportului din Istanbul.

Un avion s-a rupt în trei după ce a ieșit de pe pistă. Trei oameni și-au pierdut viața, iar alți 173 au fost răniți!

Rapidiștii, blocați în Turcia! Pierd legătura spre București

Avionul cu care urmau să plece din Antalya spre Istanbul a avut o întârziere de două ore. Astfel, rapidiștii au pierdut legătura cu aeronava care urma să-i ducă la București și vor mai sta o noapte în Istanbul.

Mai mult, giuleștenii urmau să se întoarcă în țară cu un avion al companiei „Pegasus Airlines”, de care aparținea și aeronava care s-a rupt în bucăți.

Rapidiștii, doar o victorie în amicale

Rapid a încheiat cantonamentul din Antalya cu o remiză, 2-2, împotriva formației de liga secundă rusă FK Baltika. 

În celelalte jocuri de pregătire, elevii lui Daniel Pancu au obținut o singură victorie, cu Saarbrücken (2-0). În rest, au înfrânferi numai înfrângeri: 2-3 cu FC U Craiova, și 0-2 cu ȚSKA Sofia. 

Înainte de reluarea campionatului, Rapid ocupă locul 3 în Liga 2, cu 35 de puncte.

Vezi și:

VIDEO Rapid pleacă din Regie! Daniel Pancu a anunțat noul stadion: „Avem nevoie de terenuri bune”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2457921934218538
Constantin Nica  •  06 Februarie 2020, 18:51
Postat de 7manuel pe 06 Februarie 2020, 16:20

Cred ca autorul articolului a vrut să scrie FC R-istii. Rapidisti nu mai există. Echipa are peste 3 ani de când a decedat.

Oița, cum e sa fii suporter al celor doua echipe: una ilegal in prima liga și cealaltă in liga a 3-a? Nu e conflict de interese in pseudo-creierul tău?

7manuel
7manuel  •  06 Februarie 2020, 16:20

Cred ca autorul articolului a vrut să scrie FC R-istii. Rapidisti nu mai există. Echipa are peste 3 ani de când a decedat.

103798407052226
 •  06 Februarie 2020, 16:18

Giuleștenii urmau să vină în țară cu un avion al companiei care deținea și aeronava care s-a rupt în bucăți la Istanbul SAU....ce inseamna sa nu ai cei 7 ani de acasa....ca scoala e pt derbedei !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează