FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A

Razvan Lucescu si-ar dori ca FC Brasov sa copieze stilul de joc al lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2007 00:00

NewsIn / Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat joi ca ii place foarte mult fotbalul englez, fiind incantat de jocul lui FC Liverpool, pe care doreste sa-l copieze si echipa sa, transmite corespondentul NewsIn.

"Urmaresc cu atentie fotbalul englez, in special meciurile lui Chelsea, Manchester United, Arsenal sau FC Liverpool. Pana in vara am tinut cu Chelsea, pentru ca era Mourinho acolo, dar acum simpatizez cu Liverpool. Imi place foarte mult jocul lor si chiar incerc sa copiez acest lucru la FC Brasov. Inregistrez meciuri cu ei si le arat baietilor pentru a fi si noi ca ei", a declarat Razvan Lucescu.

FC Liverpool a trecut miercuri seara de FC Porto, scor 4-1, in Grupa A a Ligii Campionilor si pastreaza sanse mari sa se califice in optimi. Liverpool a luat fiinta la 15 martie 1892, iar in sezonul trecut a terminat pe locul trei in Premier League, fiind si finalista Ligii Campionilor. In prezent, formatia engleza este pregatita de spaniolul Rafael Benitez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează