FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Reacţie violentă a fostului preşedinte al Rapidului: "Îmi vine să iau o pușcă și să-mi fac dreptate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 17:47

Ovidiu Burcă, cel care a fost demis din funcția de președinte al Rapidului printr-un mail în urmă cu o săptămână, a vorbit despre situația în care se află și a tras un semnal de alarmă.

"Vă dați seama, instinctul primar e să iei o pușcă și să îți faci dreptate, mai ales că am pus atât de mult suflet și m-am implicat atât de mult în acest proiect la Rapid. Astăzi vă pot spune că nu mă mai identificam cu ceea ce se întâmpla la Rapid", a declarat Burcă la Dolcesport.

"Nu mai aveam nimic din lucrurile pe care mi le garantase domnul Moraru. Cert e că nu pot fi un om în spatele căruia să se ascundă anumiți oameni și să ia anumite decizii în care eu nu cred. Probabil că am început să deranjez. Nu asta a fost intenția mea" Ovidiu Burcă

Rapidul se află în aceste zile în India unde a disputat mai multe partide amicale, ultima fiind câștigată cu 12-0 în fața unei echipe din Liga a 4-a din India, Real Malabar. De altfel, acesta a fost primul meci câștigat de giuleșteni în India.

CELELALTE AMICALE ALE RAPIDULUI:

Volyn Lutsk 1-1
Watford U21 0-2
Atletico Paranaense U23 0-1

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (18)
argus
argus  •  18 Februarie 2016, 16:49

Titlu: Reacţie violentă a fostului preşedinte al Rapidului: "Îmi vine să iau o pușcă și să-mi fac dreptate" in realitate, ce a declarat Burcă ?: "Vă dați seama, instinctul primar e să iei o pușcă și să îți faci dreptate, mai ales că am pus atât de mult suflet și m-am implicat atât de mult în acest proiect la Rapid. Astăzi vă pot spune că nu mă mai identificam cu ceea ce se întâmpla la Rapid. Pai, e tot una sa spui ca "instinctul primar e sa iei o pusca..." (altfel spus, o reactia de moment ce sta in firea omului (instinct primar, nedirijat de ratiune ci de inconstient, irational (v. Dex.Ro . "Irationalism") cu a o cataloga ca "Reacţie violentă a fostului preşedinte al Rapidului"? Evident ca are nici o egatura si la fel de evident este ca Burca nu a declarat "Îmi vine să iau o pușcă și să-mi fac dreptate". In aceste conditii, putem spune ca pentru redactie, doar "senzationalul" primeaza fiindca, crede redactorul, nu stirea in sine face audienta/linkuri precum "asezonarea" acesteia cu "violenta, pusca...cap in gura..." s.a.m.d.

bakunin
bakunin  •  17 Februarie 2016, 23:58
Postat de bakunin pe 17 Februarie 2016, 19:20

Unde promovezi, alpine? singur in salon? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  17 Februarie 2016, 23:57
Postat de gannicus2014 pe 17 Februarie 2016, 21:39

Ovidiu Burca , daca pun mana pe pusca , are sansa sa ramana in istorie si sa fie pomenit peste timp alaturi de Eugen Grigore

Respect etern Eugen Grigore!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează