FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CHIAJNA 0-0

Reacție dură, în direct: „Nu asta înseamnă Steaua!” » Ce au declarat Oprița și Niculescu

CSA Steaua și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei #12 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, nu e îngrijorat de faptul că echipa sa nu a mai câștigat de 3 etape.
CSA Steaua și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei #12 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, nu e îngrijorat de faptul că echipa sa nu a mai câștigat de 3 etape.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 19:48 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 20:07

CSA Steaua și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei #12 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, nu e îngrijorat de faptul că echipa sa nu a mai câștigat de 3 etape.

Programul integral al rundei

„Chiajna, echipă cu un lot bun, o bancă bună. Ne-au surprins, nu ne-au lăsat să pasăm, au făcut pressing. Am încercat să ne facem jocul, un meci echilibrat, putea să câștige fiecare echipă. 

Nu știu dacă era meritată victoria, poate acest 0-0 este echitabil. Suntem o nou-promovată, n-avem obiectiv promovarea, nu știu de unde atâta presiune. Încercăm să facem cât mai mult, să intrăm în play-off”, a declarat Oprița.

Claudiu Niculescu, antrenor Chiajna: „Ghencea, cel mai frumos stadion din țară”

„A fost primul nostru meci contra unei echipe de play-off. Ne-am descurcat bine. Din păcate, n-am plecat cu 3 puncte. 

Cred că Ghencea e cel mai frumos stadion din țară în acest moment, cu un gazon excepțional. Noi n-am avut posibilitatea să jucăm pe astfel de arene. Am prins 2 sau 3 derby-uri aici, Dinamo - Steaua, când terenul era plin de apă, noroi”, a spus și Claudiu Niculescu.

Dacă ar fi după mine, mâine aș face stadion nou la Dinamo. Din păcate, nu depinde de mine 
Claudiu Niculescu, antrenor Chiajna

În direct la „Fotbal Club” (Digi Sport 1), Bogdan Stelea, portar al Generației de Aur, a concluzionat: „Mi-e foarte greu să-mi imaginez că aceasta e Steaua. Pentru mine înseamnă altceva Steaua. Dacă-mi place? Ce să-mi placă? Nu-mi place fotbalul din Liga 2 în general...”.

S-au încurcat reciproc: CSA Steaua - Chiajna 0-0

Ce chin în Ghencea! Ambele echipe au prestat un fotbal mărunt, presărat cu multe gafe și momente în care jucătorii și-au dat de gol valoarea.

Chiajna a ratat două situații importante, câte una pe repriză. Dușmanu a tras în Bălbărău din câțiva metri (25), portarul Stelei care a intervenit providențial și la lovitura de cap expediată din careu de Nini Popescu (68).

Cu puțin noroc, Steaua putea da lovitura pe final. Șutul lui Chipirliu a prins pământul, l-a păcălit pe Silveanu, căruia i-a sărit mingea în transversală.

CSA Steaua leagă a 3-a partidă la rând fără victorie. Chiajna se împiedică și ea și îi oferă posibilitatea lui Hermannstadt să o depășească.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Ilie Stan, despre umilința suferită la FC Brașov: „M-am simțit ca un infractor și am plâns în fața jucătorilor!”

Petrolul face totul pentru promovare! Transfer în plin sezon

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (57)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Octombrie 2021, 20:27
Postat de Manu Ion pe 30 Octombrie 2021, 08:15

Aceasta clona comunista consumatoare de bani publici din bugetul armatei trebuie sa dispara !!! DNA,se aude ? Cand va autosesizati pentru modul cum cheltuie astia cate UN MILION DE EURO ANUAL DIN BUGETUL ARMATEI !!!! Sa ne spuna talpanica care e modalitatea de plata a fotbalistilor ? Sunt angajati militari ?

Tu nu ai stii asta niciodata pentru ca esti prea mic! Chestia cu banii din buget, ai cumva impresia ca daca nu va mai fi bugetata CS Steaua ti se va mari pensia, salariul sau ajutorul social? Afla ca nu! Parerea mea e ca indiferent cine da banii, macar sa avem fotbal! Problema e ca bani se dau, si cam multi pentru aceasta activitate recreativa, si a 2/a problema e ca se dau si legal si ilegal!

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Octombrie 2021, 16:45

Oprita ne spune urmatoarele lucuri: nu asta inseamna Steaua, suntem o echipa nou promovata, n-avem drept de promovare, nu stiu de unde atata presiune. De acord, insa intreb si eu, suporteri vreti? Spune-ne domnule Oprita ca nu vreti nici suporteri si atunci jos palaria. Ca daca vreti suporteri, atunci e groasa treaba daca asa stau lucrurile acolo.

dave444
dave444  •  30 Octombrie 2021, 14:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează