FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Petrolul a rămas și fără antrenor » Flavius Stoican nu mai merge la Ploiești

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 23:10

Flavius Stoican (42 de ani), anunțat ca și instalat pe banca tehnică a celor de la Petrolul, nu va mai ajunge la Ploiești.

Fostul antrenor al lui Poli Iași a explicat de ce nu a mai ajuns la conferința de presă a Petrolului și a dezvăluit că este în discuții și cu alte echipe.

„Am avut o discuție cu conducerea înainte de ce s-a întâmplat la conferința de presă. Voiam să văd exact situația de acolo. Se vrea promovarea. Mi-a explicat domnul Mădălin (n.r. Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei Veolia) ce gânduri are. Asta înainte de conferință. Apoi a urmat să mă duc la conferință. Urma să discutăm și restul detaliilor, dar n-am mai apucat. Omul era foarte dezamăgit.

A căzut varianta Petrolul în această situație. Am discuții cu alte echipe, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Interes există. Vreau să lucrez cu oameni care vor performanță. Chiar dacă eram la Liga 2 îmi plăcea să merg la Petrolul pentru că sunt niște suporteri înverșunați acolo, care iubesc echipa”, a spus Flavius Stoican, TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // Sponsorul Petrolului aproape de Botoșani! Valeriu Iftime: „Mă rog la toate icoanele făcătoare de minuni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Iunie 2019, 13:13

ce fel de stiri dati voi, cand e cand nu e, in articole unul sub altul. brava gazeta !

485809194904413
Costel Tudor  •  14 Iunie 2019, 07:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

521133284705333
Nea Vasile  •  14 Iunie 2019, 07:04

Luati-l ba pe Magiun si stiti o treaba. Ce va trebuie voua bani si performanta..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează