FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Săpunaru îl acuză pe Valerii Moraru: "Spuneți că ați investit două milioane de euro. Păi, plăteați salarii și pe la alte echipe?”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 21:06

Cristi Săpunaru, fostul fundaş al Rapidului, a postat pe facebook un atac dur la adresa patronului Valerii Moraru, căruia îi reproșează că îi îndepărtează pe jucătorii români de la echipă și că minte în legătură cu suma investită.

"Virgil Drăghia nu mai este dorit la Rapid din cauza faptului că este prieten cu mine sau mai bine zis că în cele 4 luni, în care am activat la Rapid, am fost considerat «impresarul» lui. Stimate domn Moraru şi stimată doamnă Moraru, aţi devenit penibili. Încercaţi să îndepărtaţi tot ce înseamnă rapidist din echipă şi mai nou văd că îndepărtaţi şi cam tot ce înseamnă român.

Vedeți că acest Drăghia a stat un an la Rapid fără un leu primit (la fel cum au fost și cei din perioada Vio Moldovan), are de primit și acum banii pentru care și-a rupt oasele în Liga 2 și cu bune și cu rele a pus umărul la promovare (singurul rămas neplătit din toți cei care au activat la Rapid în acea perioadă. Nu mă refer la staff, că și acolo sînteți repetent)”, susține Cristi Săpunaru.

Fostul căpitan al giuleștenilor a ridiculizat declarațiile lui Moraru, care susținea că a investit două milioane de euro: ”Păi ce ați făcut domnu' Moraru, ați mai plătit salarii pe la alte echipe?? Că la Rapid nu prea aveați cum să băgați atîția bani. În afară de cîțiva străini care au cîștigat sume frumoase de la o echipă aflată în insolvență, românii au fost cei mai prost plătiți și aici nu mă refer numai la sumă, cît și la data la care erau plătiți față de străini. Nu erați în stare să plătiți salarii de 1.000 lei către angajații clubului. Și aici mă opresc pentru astăzi. Și ăsta nu este un pamflet și nu trebuie tratat ca atare!”.

sapunaru2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
redshow
redshow  •  17 Iulie 2015, 00:20

Who the ***k is Soponaru????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  17 Iulie 2015, 00:19

Astora le-ar trebui pus ca sponsor pe piept "FALIMENT". Asa cum au purtat simbolurile comuniste pe piept in timpul Regelui

decuadi
decuadi  •  16 Iulie 2015, 23:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close