FOTBAL  »  LIGA 2  »  

SNAGOV - TURRIS 2-3 // Marius Baciu, RIDICAT de DIAS » EXCLUSIV Președintele lui Turris: „Dacă e pe linie sportivă, e clar că nu mai putem continua”

Articol de , - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 16:39

Mădălin Ioniță, președintele lui Turris, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre problemele lui Marius Baciu (44 de ani), antrenorul lui Turris. Antrenorul a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov, pe arena din Colentina! DETALII

Eu am plecat imediat după sfârșitul meciului. Nu știu nimic! Am înțeles doar că au venit jandarmii. Chiar nu știu nimic”, a declarat Ioniță pentru GSP.ro.

Contactat ulterior de reporterii GSP, Mădălin Ioniță a adăugat: „Suntem șocați. Așteptăm un comunicat din partea celor care l-au ridicat. Dacă este pe linie sportivă, e clar că nu mai putem continua. Ne delimităm de astfel de lucruri. Baciu e de două săptămâni la noi. Bănuiesc că nu este vorba de fapte petrecute aici.

Eu sunt curat, clubul, cred eu, că e curat. Dacă cineva a făcut ceva fără știrea mea trebuie să răspundă legii. Așteptăm și noi să vedem comunicatul. Până atunci suntem în stare de șoc și nu știm ce să spunem”.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț, fiind suspectat de evaziune fiscală. S-a zvonit că ar putea fi vorba și despre implicare în mafia pariurilor, dar acest lucru a fost demontat de comunicatul autorităților. 

TOATE DETALIILE AICI!

VIDEO cu momentul în care Marius Baciu este eliberat + primele declarații

VEZI ȘI:

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + FRF știa că face parte din mafia pariurilor! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cneius
cneius  •  13 Noiembrie 2019, 18:45

DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) ??? Parca nu pusca acronimu' sau e pe alta limba ?

ovidiu2019
ovidiu2019  •  13 Noiembrie 2019, 18:29

Echipele de liga a 2-a sunt corupte, aici e problema mare la Liga 2... Ele corup si se folosesc de fosti jucatori, jucatori si actuali antrenori! Baciu e numai o unealta daca e adevarat ce spuneti ca e mafie mare.

1005218386266168
Valeriu Manolache  •  13 Noiembrie 2019, 17:49

Desi de obicei Snagov isi joaca meciurile de acasa pe stadionul din Ghermanesti, astazi a organizat meciul cu Turris pe stadionul Juventus din Bucuresti (Colentina) :) ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează