FOTBAL  »  LIGA 2  »  SNAGOV - CHINDIA 0-1

SPORTUL SNAGOV - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0-1 // VIDEO Viorel Moldovan, victorie dramatică în fața lui Trică și pas imens spre Liga 1! Cum arată ACUM clasamentul

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 19:54

Chindia Târgoviște a câștigat derby-ul etapei cu numărul 33 din Liga 2, scor 1-0, în fața celor de la Snagov.

Ploaia agasantă a transformat terenul de la Snagov în locul unei lupte surde. Ocaziile mari de gol au lipsit, singurele momente care au întreținut atmosfera fiind contrele dintre Eugen Trică, tehnicianul gazdelor, și arbitrul înfruntării. Golul izbăvitor a venit în al doilea minut de prelungire. Liviu Mihai (31 de ani) a șutat la colțul scurt, din preajma careului 11 metri.

Chindia Târgoviște ajunge astfel la 73 de puncte și rămâne pe locul secund. Dâmbovițenii păstrează un avans de patru puncte, față de „U” Cluj. Sportul Snagov e pe locul cinci, cu 63 de puncte. Ilfovenii sunt la șase puncte de Cluj, formația care ocupă în acest moment local de baraj. Lider după 33 de etape este Academica Clinceni.

  • În minutul 18, după un fault dictat de arbitrul Florin Andrei împotriva celor de la Snagov, Eugen Trică a avut o ieșire nervoasă. Și-a bruscat unul dintre asistenți, apoi a avut o discuție pe un ton răstit cu „centralul” din Târgu Mureș.

Click AICI pentru clasamentul LIVE din Liga 2

Sportul Snagov - Chindia Târgoviște 0-1

A marcat: L. Mihai 90+2

Click AICI pentru LIVE și statistici!

VIDEO CU Prima repriză 

 

 

Urmărim împreună meciul dintre Sportul Snagov și Chindia Târgoviște

Publicată de Telekom Sport pe Luni, 6 mai 2019

 

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 2

 

Click aici pentru toate rezultatele din Liga 2

vezi și:

ACS POLI TIMIȘOARA - „U” CLUJ 0-3 // „Studenții” speră în continuare la promovarea directă! Răchită a vrut să își scoată echipa de pe teren din cauza arbitrajului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  06 Mai 2019, 21:51

Hitul verii în Cetatea Targovistei. Ăstia sunt băieții mei și au inima de lei. Bravo și respect Viorele. Un om cu un caracter formidabil merita respectul nostru. Păcat mare de ovi salam dar de când a intrat în martori sa țăcănit rău de tot. Numai el a văzut penalti, restul dacă suntem creștini suntem orbi, sau prosti.

161509931544572
Cornelia Georgescu  •  06 Mai 2019, 20:49

Nu contest chindia ci mocirla de la Snagov care arbitrează atât promovarea cât și retrogradarea, vedeți ultimele meciuri .....cine a avut nevoie a luat puncte de la Snagov..... Încurcă pe cine vrea și ajută pe cine vrea

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  06 Mai 2019, 20:32
Postat de Cornelia Georgescu pe 06 Mai 2019, 18:56

Bate chindia in repriza secundă, sare cu banu la pauză, Snagovul de câteva etape da meciuri ălora care au nevoie pentru că ei nu au de gând să promoveze și nu au avut niciodată de gând să promoveze, oamenii sunt pusi pe făcut bani .......pariuri.....meciuri vândute sau primesc bani să încurce alte echipe.....clasic

Gata promovarea sa jucat. Important este ca cele mai bune echipe promovează. Nu prea se aranjează meciuri la ultima faza. Cred ca se mergea spre un egal echitabil, i sa Dumnezeu sa uitat la meciul Clujului cu Timișoara și a văzut acel penalti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează